Hoppa till sidans innehåll

Information om Svealandsmästerskapen 14-15 mars i Gävle

13 FEB 2020 20:02
Lördag-söndag 14-15 mars 2020 är det dags för Svealandsmästerskapen inne för ungdomar 13-14 år (födda 2006-07). Svealands är en uppskattad tävling med både gemenskap och spännande tävlingar. Tävlingen är både en individuell tävling och en lagtävling.
  • Skapad: 13 FEB 2020 20:02

Närkelaget till Svelandsmästerskapen och ledare reser tillsammans i buss från Tybblelundshallen lördag kl 7:00 och återkommer på söndagskvällen omkring kl 21:00. Hotellrum har förbokats på Scandic Gävle Väst. Närkes friidrottsförbund står för kostnad för buss medan övriga kostnader faktureras respektive förening.

Anmälan till tävlingsarrangören görs av Närkes friidrottsförbund och ett anmälningsformulär för alla aktiva som vill vara med kommer finnas inom kort. Sista dag för aktiva att anmäla sig är 1 mars. Varje deltagare får tävla i högst 4 individuella grenar samt stafett (8x200m). Varje distrikt får delta med högst 8 deltagare i varje gren, vilket innebär att de allra flesta, kankse alla, kan delta i de grenar de vill. Om fler än åtta vill delta i samma gren sker uttagning utifrån att så många som möjligt ska få sitt förstahands-grenval, och resultat. Länk till arrangören Gefle IF Friidrotts inbjudan.

Alla som varit med tidigare och har en Närke-tshirt ska använda den (har man växt ur får man byta storlek). Alla som deltar första gången får en Närke-tshirt.

Mer information om resa, hotellrum, mat, tävlingarna etc ges vid förhandsträffen den 27 februari i Tybblelundshallen.

Frågor om Svealandsmästerskapen kan ställas på This is a mailto link eller till Kent Runesson, tel. 070-5930282

Skribent: Kent Runesson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Närkes Friidrottsförbund
c/o Stocksäters IF, Box 71
694 22 Hallsberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@nerikefriidrott...

Se all info