Hoppa till sidans innehåll

Information om Svealandsmästerskapen för 13- och 14-åringar 11-12 september i Kristinehamn

14 AUG 2021 12:50
I år blir det Svealandsmästerskap med hela Svealandsregionen och platsen är densamma som förra året – Kristinehamn.
  • Uppdaterad: 14 AUG 2021 12:50

Svealandsmästerskapen genomförs i Kristinehamn lördag-söndag 11-12 september för ungdomar födda 2007 och 2008. Deltagande distrikt är Gotland, Gästrikland, Södermanland, Uppland, Stockholm, Värmland, Närke, Dalarna och Västmanland. Tävlingsstart är kl 11 på lördagen och tävlingen avslutas söndag ca kl 17.

Deltagande: En stark rekommendation för att delta är att man har någon tävlingsvana, men eftersom det varit få möjligheter att tävla p.g.a. restriktionerna är det inte ett absolut krav. Alla deltagare från Närke-klubbarna som vill vara med kommer erbjudas möjlighet att tävla.

Anmälan: Klubbvis till This is a mailto link senast onsdag 1 september. Anmälan sker sedan distriktsvis till arrangören. OBS! Inga anmälningar direkt till arrangören då vi måste se till att anmäla rätt antal från Närke-distriktet. Anmälan ska innehålla Namn, födelseår, förening och grenval i 1a, 2a, 3e, 4e, 5e och 6e hand, samt om man vill springa stafett eller ej. Vi uppmuntrar till många starter för att samla poäng i distriktskampen! Varje deltagare får delta i max 5 grenar plus stafett. Grenprogram/dag framgår av arrangörens inbjudan.

Uttagningskriterier (max 8 deltagare per distrikt i resp klass och gren tillåts så de allra flesta, kanske alla, kommer få tävla utifrån sina grenval): De som har valt grenen som förstahandsval (sedan andrahandsval osv.) får företräde att starta i den grenen. Om fler än åtta har valt grenen som förstahandsval avgör 1. årsbästa i grenen och 2. årsbästa i närliggande grenar.

Resa: Närke-distriktet kommer inte ordna någon gemensam bussresa i år. Istället uppmanar vi klubbarna att ordna klubbvis transport till Kristinehamn.

Logi: Ingen gemensam logi för distriktet. Antingen åker man fram och tillbaka över dagen (lörd resp sönd) eller så ordnar man logi själva eller klubbvis. Erbjudanden om boende ska komma från arrangören.

Mat: Arrangören har ännu inte kommit med någon information om mat, men vi utgår från att det kommer finnas mat på tävlingsplatsen. Närkedistriktet kommer i så fall bjuda samtliga deltagare på mat den dag de tävlar. Närke-distriktet kommer ha en samlingsplats på eller intill arenan där vi kan tillhandahålla enklare mellanmål (frukt, dricka m.m.) för alla tävlande.

T-shirt: Alla som har Närke-tshirt kan tävla i den (man kan också tävla i sin klubbs tävlingsdräkt). Några få ytterligare Närke-tshirts finns, men inte så det räcker till alla. De som finns fås på plats i Kristinehamn. Kolla gärna inom klubbarna om det finns urväxta t-shirts eller om någon vill låna ut.

Frågor: Viktoria Einarsson 073-058 0068, eller Kent Runesson 070-593 02 82

 

Skribent: Kent Runesson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Närkes Friidrottsförbund
c/o Stocksäters IF, Box 71
694 22 Hallsberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@nerikefriidrott...

Se all info