Hoppa till sidans innehåll

Information om Svealandsmästerskapen för 13- och 14-åringar 12-13 september

19 AUG 2020 20:13
Årets Svealandsmästerskap blir annorlunda på många sätt jämfört med tidigare år. Men utifrån förutsättningarna är det ändå roligt att det går att genomföra tävlingarna!
  • Uppdaterad: 19 AUG 2020 20:13

Svealandsmästerskapen är uppdelade i två delar och den västra genomförs i Kristinehamn lördag-söndag 12-13 september för ungdomar födda 2006 och 2007. Deltagande distrikt är Värmland, Närke, Dalarna och Västmanland. Tävlingsstart är kl 10 på lördagen och tävlingen avslutas söndag ca kl 16.

Deltagande: En förutsättning för att man ska delta är att man har någon tävlingsvana. Alla deltagare från Närke-klubbarna som vill vara med kommer erbjudas möjlighet att tävla.

Anmälan: Till This is a mailto link senast lördag 5 september. Anmälan sker sedan distriktsvis till arrangören. Anmälan ska innehålla Namn, födelseår, förening och grenval i 1a, 2a, 3e, 4e, 5e och 6e hand. Grenutbud framgår av arrangörens inbjudan.

Uttagningskriterier (endast 3 deltagare per distrikt i resp klass och gren tillåts): De som har valt grenen som förstahandsval (sedan andrahandsval osv.) får företräde att starta i den grenen. Om fler än tre har valt grenen som förstahandsval avgör 1. årsbästa i grenen, 2. årsbästa i närliggande grenar och 3 deltagande i Närkes ungdoms-DM 5 sept.

Resa: Närke-distriktet kommer inte ordna någon gemensam bussresa i år. Istället uppmanar vi klubbarna att ordna klubbvis transport till Kristinehamn.

Logi: Ingen gemensam logi för distriktet. Antingen åker man fram och tillbaka över dagen (lörd resp sönd) eller så ordnar man logi själva eller klubbvis. Erbjudanden om boende finns på arrangörens inbjudan.

Mat: Det kommer inte finnas någon försäljning av mat på tävlingsplatsen och distriktet kommer heller inte tillhandahålla lunch eller middag. Måltider får därför ordnas på egen hand. Närke-distriktet kommer ha en samlingsplats på eller intill arenan där vi kan tillhandahålla enklare mellanmål (frukt, dricka m.m.) för alla tävlande.

T-shirt: Alla som har Närke-tshirt kan tävla i den, eller i sin klubbs tävlingsdräkt. Några få ytterligare t-shirts finns om någon saknar och fås på plats i Kristinehamn. Byte av storlek är möjlig.

Frågor: Viktoria Einarsson 073-058 0068, eller Kent Runesson 070-593 02 82

Skribent: Kent Runesson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Närkes Friidrottsförbund
c/o Stocksäters IF, Box 71
694 22 Hallsberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@nerikefriidrott...

Se all info