Hoppa till sidans innehåll

Kallelse till NLM/RM 2020

21 JAN 2020 23:30
Nu är det dags för en av de viktigaste tävlingarna för friidrottande ungdomar i 13-14 årsklassen och 15-17-19 årsklassen samt seniorer, nämligen Norrländska regionmästerskapen, som i år går i Umeå. En perfekt tävling för norrbottens ungdomar att lära
  • Uppdaterad: 21 JAN 2020 23:30

Nu är det dags för en av de viktigaste tävlingarna för friidrottande ungdomar i 13-14 årsklassen och 15-17-19 årsklassen samt seniorer, nämligen Norrländska regionmästerskapen, som i år går i Umeå. En perfekt tävling för norrbottens ungdomar att lära känna varandra och öka gemenskapen inom friidrotten i länet.

 

Den aktive får delta i maximalt sex grenar, 3 på lördag och 3 på söndag + eventuell stafett (det är bra om man är med i sex grenar, dock ej något krav). Detta gäller inte 15 år och uppåt. Vi inom NFIF tar ut 13-14 årslaget, det är därför viktigt att vi får in följande:

 

Namn och fullständigt personnummer

Klubbtillhörighet

Grenar och årsbästa (om ni har genomfört grenen tidigare).

 

I år har man beslutat att erbjuda en massa alternativ angående boende och mat, så vi vill att föreningarna själva går in och tittar på det (Umedalens IF hemsida) och informerar oss i samband med anmälan. En önskan är, om det är möjligt, att alla tar alternativen med både boenden och mat så vi får tid att umgås tillsammans. OBS! Specialkost måste anmälas samtidigt som övrig anmälan.

 

För 15 år och uppåt anmäler föreningarna själva. Glöm ej fullständigt personnummer!

 

Vi samlas utanför Noliahallen kl 20.00 på fredag för vidare färd till Dragonskolan. Där inkvarterar vi oss, delar ut tävlingslinnen m.m. OBS! Medtag badkläder!

 

SFIF har beslutat att det kommer att bli stora förändringar framöver (sammanslagning av distrikt m.m). NFIF har ställt en del frågor, bl.a om hur ekonomin kommer att se ut. Vi har inte fått några svar på dessa frågor så för att inte riskera ett ekonomiskt bakslag har vi beslutat att ingen buss kommer att gå denna gång. De aktiva, tränare, ledare och föräldrar får alltså ta sig dit på egen hand. Försök samköra i möjligaste mån.

 

NFIF står för logi och matkostnader för de ledare som blir uttagna av oss. Vilka ledare som blir uttagna meddelas senare. 

 

Anmälan skall vara oss tillhanda senast söndagen den 26 januari kl. 17.00 till e-postadress This is a mailto link Om man är anmäld men inte kan delta måste detta meddelas innan den 5 februari.

 

Upplysningar eller förfrågningar, kontakta Norrbottens Friidrottsförbund.

 

Ungdomskommittén

Norrbottens Friidrottsförbund

 

 

 

 

 

Skribent: Henrik Melander
Epost: Adressen Gömd

Ansök om nytt arrangemang 

Statistik Norr/Västerbotten

 Statistik

 

Friidrottens Värdegrund

            

 

            räknare 

Postadress:
Norrbottens Friidrottsförbund
Smedsbyvägen 934
975 98 Luleå

Kontakt:
Tel: 0727480337
E-post: This is a mailto link

Se all info