Hoppa till sidans innehåll

Mittsvenska Friidrottsförbundet

05 JAN 2022 10:37
Från 1 januari 2022 är Upplands distrikt en del av Mittsvenska Friidrottsförbundet
  • Uppdaterad: 19 JAN 2022 11:52

Alla föreningar som tidigare tillhörde Uppland tillhör nu, tillsammans med Dalarnas, Gästriklands och Hälsinglands föreningar, det Mittsvenska distriktet. Tillsammans i den nya gemenskapen är vi drygt 130 föreningar.

Med sammanslagningen kommer förändring:

Hemsida

Ny hemsida - Mittsvenska Friidrottsförbundet - som även kan nås via distriktsrubriken i friidrott.se. (Sidan är i högsta grad under uppbyggnad.) Här finns bland annat:

Upplands Friidrottsförbunds gamla hemsida kommer finnas kvar med historisk information, distriktsrekord m m, men kommer inte uppdateras mer än vad som nämns nedan.

DM-Tävlingar

I och med sammanslagningsarbete arrangeras Mittsvenska Förbundets DM-tävlingar 2022 från mars/april och framåt. Distriktet kommer ha möjlighet att arrangera fler DM-tävlingar än tidigare, men med en större geografisk spridning. För de yngsta kommer "landskapsmästerskap" kunna arrangeras lokalt i de gamla distriktens geografiska område. Från 14 år och äldre arrangeras "stor-DM" gemensamt för hela distriktet.

Föreningar uppmanas liksom tidigare att anmäla intresse att arrangera DM-tävlingar för det Mittsvenska Distriktet!! Intresseanmälan kan göras till: This is a mailto link

Tävlingskalender

Tävlingskalendern på den Mittsvenska hemsidan har ännu inte börjat uppdateras, därför fortsätter vi temporärt att uppdatera kalendern på Upplands Friidrottsföbunds hemsida med lokalt och centralt sanktionerade tävlingar inom Upplandsområdet.

Svealands 2022

Som tidigare meddelats har det beslutats att regionsmästerskapen 2022 kommer genomföras likt tidigare år i de "gamla" distrikten, där Uppland kommer tar ut Upplandslag till både Svealandsmästerskapen (13-14 år) inomhus och utomhus. Vi uppmanar alla födda 2008-2009 att tävla och samla resultat i många olika grenar så gott det går! Information om ansökan kommer.

Håll er uppdaterade på Mittsvenska Friidrottsförbundets hemsida!

Skribent: Christina Ridderstråle
E-post: Adressen Gömd

Så prenumererar din förening på sin årsstatistik 

Resultat och statistik

Så prenumererar din förening på sin årsstatistik

 

Postadress:
Upplands Friidrottsförbund
c/o Ridderstråle, Lilla Toresta 4
197 93 Bro

Kontakt:
Tel: +46708144101
E-post: This is a mailto link...