Hoppa till sidans innehåll
Foto: Tindrebäck Silke

Hurra för vårt distrikt!

30 NOV 2018 11:31
Hon är en ledare i kvadrat. Hennes engagemang har skapat förutsättningar för barn och unga i Alunda med omnejd att friidrotta i en miljö med starka och välutbildade ledarteam, spännande tränings- och tävlingsmöjligheter och på en modern anläggning.
  • Skapad: 30 NOV 2018 11:31

Hon är en ledare i kvadrat. Hennes engagemang har skapat förutsättningar för barn och unga i Alunda med omnejd att friidrotta i en miljö med starka och välutbildade ledarteam, spännande tränings- och tävlingsmöjligheter och på en modern anläggning. Hon har en förmåga att se alla och vara närvarande, hon drivs av visioner, ser lösningar och förverkligar det andra bara planerar.

Så löd motiveringen när Kristina hyllades som årets barn- och ungdomsledare på Friidrottsgalan. Vi är så glada över att ha Kristina och allt hon gör för distriktet, priset är så välförtjänt! Stort stort GRATTIS Kristina!

Men Uppland nöjer sig ju inte med ETT pris, vi tycker 4 priser är lagom. För Sveriges bästa friidrottare är Mondo Duplantis, UIF. Årets prestation i landslaget är Mondo Duplantis och Årets tränare är Mondos föräldrar Helena och Greg Duplantis. Så fantastiskt kul - GRATTIS Mondo, Helena, och Greg! 

 

 

 

Skribent: Silke Tindrebäck
Epost: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Upplands Friidrottsförbund
Gustafsson, Nya Valsätravägen 3
756 46 Uppsala

Kontakt:
Tel: +46706955100
E-post: This is a mailto link