Hoppa till sidans innehåll

Lyckat "höstmöte"

14 JAN 2019 17:22
Ett stort TACK till er alla som kom och deltog på helgens "höstmöte". Det blev en väldigt lyckad dag med roliga övningar, intressanta diskussioner, träning, lunch och föreläsning.
  • Uppdaterad: 14 JAN 2019 17:22

Höstmötet i början av oktober blev tyvärr inställt - men istället hade vi i helgen ett väldigt lyckat januarimöte. Både barn och vuxna från hela distriktet deltog i olika aktiviteter. 

Dagen inleddes med en gemensam lunch på IFU arena. 

För de vuxna hölls därefter ett välbesökt höstmöte där Svenska Friidrottsförbundets Karin Grute Movin inledde med att berätta om förbundet, verksamhetsplanen, organisationsutredningen mm. Därefter diskuterade vi distriktets tävlingsverksamhet och vad distriktsförbundets huvudfokus ska vara. Har ni fler synpunkter eller kommentarer är ni hjärtligt välkomna att maila oss! Länk till presentationen med diskussionsfrågor finns här. 

De äldre barnen inledde med en timmes samarbetsövningar under ledning av Ylva och Jakob Henningsson och fick därefter en inspirerande föreläsning av Albert Nygren. Mellan 15 och 17 tränade de äldre barnan tillsammans med inspiratörer i "Uppland samarbetar". 

De yngre barnen tränade med Uppland samarbetar direkt efter lunch. 

Ett stort stort TACK till Kristina Söderlund från Alunda som håller ihop allt kring Uppland samarbetar, Till Karin från Svenska Friidrottsförbundet för föreläsningen, till Anders och Albert Nygren för en inspirerande och viktig föreläsning, Till Ylva och Jakob för de roliga idéerna och övrningarna och till Siv som höll ihop detta. Och naturligtvis till er alla som deltog! Det är så glädjande att se sammanhållningen i distriktet :)

 

Skribent: Silke Tindrebäck
Epost: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Upplands Friidrottsförbund
Örbygatan 12
753 24 Uppsala

Kontakt:
Tel: +46725303425
E-post: This is a mailto link