Hoppa till sidans innehåll

Ytterligare ändringar

2018-01-26 14:47
Efter diskussioner med förbundet och övriga har vi nu lagt in två finaler i M och K 60 m där en final är en ren uppländsk final och en final är för våra gäster. Nytt PM och tidsprogram finns nu publicerat.
  • Uppdaterad: 2018-09-04 18:36

I detta slutliga tidsprogram finns nu två finaler i K resp M 60 m. I upplandsfinalen springer de kvalificerade upplänningarna och gör upp om DM tecknen medan det i den andra finalen springer övriga på tider kvalificerade. 

I P15 kommer ingen extern tävlande att gå vidare till final. I klasserna P/F 17 och 19 är de externa så få att vi bedömmer att de 8 bästa går till final oavsett distrikt  och att detta inte kommer att påverka medaljfördelningen. Vi kommer inte att ta emot ytterligare tävlande från andra klubbar i dessa klasser. 

Det har varit svårt att tillmötesgå allas önskemål och behov nu när hallen i Karlstad är stängd och många vill tävla hos oss. Vi kommer ändå att ha fokus på att helgens tävling är vårt DM och att vi i uppland samarbetar om att göra vårt DM till en riktigt bra helg för alla upplännningar och gäster från andra distrikt. 

Varmt välkomna!

Nytt PM

Nytt tidsprogram lördag 

Skribent: Silke Tindrebäck
Epost: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Upplands Friidrottsförbund
Örbygatan 12
753 24 Uppsala

Kontakt:
Tel: +46 72 5303425
E-post: This is a mailto link