Hoppa till sidans innehåll

Information om tävlingsförbud

12 APR 2020 13:23
Vi inför tävlingsförbud t o m den 30 juni för tävlingar som arrangeras av DGF samt övrigt tävlingsförbud
  • Uppdaterad: 12 APR 2020 13:23

Styrelsen för Dalarnas golfförbund  har haft styrelsemöte (den 7 april) där vi beslutade att vi följer SGF riktlinjer för tävlingsverksamheten daterade den 3 april. Tävlingsverksamhet i golfen Detta innebär att samtliga tävlingar där DGF är arrangörer är inställda t o m den 30 juni. Vi kommer att fatta nytt beslut en månad innan en DGF-arrangerad tävling ska arrangeras och om SGF riktlinjer förändras. 
De tävlingar som är berörda för distriktet är följande: Hulda, Dalagolfen, DSO, Paragolfen, DM juniorer och Juniorcampen. De som är ansvariga för dessa grupper behöver nu ta ställning till om man ska flytta tävlingsdatum, förkorta säsongens tävlingar eller ställa in säsongens serie helt. Kontakta de som är tävlingsansvariga i DGF om ni vill diskutera frågan, huvudansvariga för tävlingsprogrammet är Janne Permdal och för juniorer Karin Sandström. 
Dalagolfen 50+ - Kenneth Ilbäcks och Hans- Erik Karis
Hulda Cup - Bernth Samuelsson
DSO - Roland Eriksson
Paragolfen Tour - Gunilla Svensson
Juniorkampen. - Karin Sandström
DM juniorer - Karin Sandström och Janne Permdal
För Teen Cup klubbkval och Skol-DM har Karin och Janne kontakt med SGF och de kommer att kontakta er klubbar efter att de har fått mer information från SGF. 
SGF:s skarpa rekommendation är att vi inom GDF och golfklubbarna ska följa Folkhälsomyndighetens allmänna råd att tills vidare skjuta upp all tävlingsverksamhet t o m 30 juni. Från DGF:s styrelse vädjar vi därför till distriktets klubbar att ni följer detta råd. Detta så att vi kan få fortsätta hålla våra banor öppna för sällskapsspel för våra medlemmar och ev greeenfee-gäster. 
Vi kommer att återkomma med information till er fortlöpande så fort vi får ny information från SGF. 
Tveka inte att höra av er om ni har frågor. 
Glad påsk
 
Marlene Sandberg-Andersson
Ordförande
070-642 99 12
Skribent: Sven Hillgren
Epost: Adressen Gömd

Dalarnas 18 golfklubbar:

  

 

 

 

Postadress:
Dalarnas Golfförbund
Marlene Sandberg Andersson, Lycka Majorshagsvägen 47
793 36 Leksand

Kontakt:
Tel: +46706429912
E-post: This is a mailto link

Se all info