Hoppa till sidans innehåll

Golftjej Västmanland


Här kommer information om Golftjej Västmanland en satsning på att få fler tjejer att börja spela/träna/tävla.

 

Inför 2017 så har vi valt att ändra upplägg! Istället för en heldag på Frösåker så kör vi sex träningstillfällen på golfklubbar runt om i länet, de kommer vara utspridda under maj till augusti. Vi tror att flera tjejer har chansen att delta jämfört när det bara funnits ett datum. 

Dessa tjejträningar är helt gratis och riktar sig till tjejer som är mellan 7 till 18 år, har ett hcp från grönt kort till scratch och är aktiv medlem på en golfklubb i Västmanlands län.
De första fem träningarna kommer att hålla på i 1 timme och 30 min. Den sista och sjätte träningen kommer innehålla träning och spel på en korthålsbana, denna träning kommer vara ca 3 timmar. Huvudtränare för i år är Sofia Ljungqvist, hon kommer hålla i varje träning tillsammans med en ledare från golfklubben vi får nöjet att träna på.
På den här sidan kommer ni se all information om träningar, datum osv. Vi kommer även lägga ut info på vår Facebooksida: Västmanlands Golfförbund. För att anmäla er till varje träning kommer det finnas länkar nedan som ni klickar på och skriver in namnet på tjejen som ska delta på varje event. Om tjejen olyckligtvis inte kan komma på träningen, skriv gärna in henne namn ändå och tryck på knappen: "Kan inte delta”. Så vet vi att intresset finns!
Träningsprogram: [PDF]

 


 

 

Uppdaterad: 12 JUN 2018 15:36 Skribent: Christian Hedberg

Postadress:
Västmanlands Golfförbund
Svalgången 1. Vallbyinstitutet
724 81 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info