Reklam
Reklam
    Hem / Folkets Lag

Folkets Lag

Vill du komma nära kronorna? Som medlem i Folkets Lag får du möjlighet att säkra landslagsbiljetter före alla andra och ta del av erbjudanden från våra partners.

Vi minns med värme våra matcher och VM-turneringar där ni supportrar skapat en gul vägg och burit oss fram till segrar. Ni kommer väl ihåg folkfesten under Tre Kronors VM i Köpenhamn? För att inte tala om att känslan av att få träffa er i Kungsträdgården eller på Sergels Torg efter ett VM-guld. Minnena är många och nu vill vi skapa nya minnen tillsammans med er, för utan er är vi ingenting.

Folkets Lag är Svenska Ishockeyförbundets officiella medlemsklubb. Du kan bli medlem i Folkets Lag helt gratis, men vi har också en guldnivå där du som supporter får tillgång lite mer – exempelvis möjligheten att del av exklusiva erbjudanden som att köpa landslagsbiljetter före alla andra. Alla medlemmar får också fina erbjudanden från våra partners och på souvenirer. All information om vad som ingår i våra olika medlemskap hittar du den här sidan.

(OBS! De olika erbjudanden ändras hela tiden. Som Guldmedlem står du först i kön).