Hoppa till sidans innehåll

Judo 4 business Life

16 MAR 2015 08:47
Svenska Judoförbundet lanserar ett nytt partnerskapsprogram, Judo 4 business Life. Programmet vänder sig till företag som stödjer svensk judo, levererar varor eller tjänster till svensk judo eller har judoutövare i sin kundgrupp.
  • Skapad: 16 MAR 2015 08:47

Judo 4 business Life är näringslivsdelen av det framväxande konceptet Judo 4 Life. Syftet med Judo 4 Life är att lyfta fram judosportens nytta och möjligheter i olika sammanhang.

Judo 4 business Life bygger, liksom all Judo, på Judons värdegrund. Vår övertygelse är att principerna i Judo, Att använda kropp och psyke på mest effektiva sätt och ömsesidig hjälp leder till ömsesidig välgång går att tillämpa fullt ut inom näringslivet.

Företag som är en del av Judo 4 business Life är företag som föstår att Judons värdegrund och god etik och moral inom näringslivet är två olika sätt att uttrycka samma sak. Och att företag, varumärken och produkter som förknippas med den värdegrunden upplevs som starka.

Om du vill veta mer om Judo 4 business Life och vilken nytta det programmet kan ge för ditt företag eller dina produkter, ta kontakt med Svenska Judoförbundets geberalsekreterare Erik Vesterlund, epost: This is a mailto link, eller telefon: +46 (0)18 430 05 11.

Välkommen in i en fin gemenskap!

Länk till informationsblad om Judo 4 business Life.

 

Skribent: Erik Vesterlund

Postadress:
Svenska Judoförbundet
Edith Södergrans Gata 7
754 60 Uppsala

Besöksadress:
Edith Södergrans Gata 7
754 60 Uppsala

Kontakt:
Tel: 0184300510
E-post: This is a mailto link