Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Uttagningskriterier till VM i orienteringsskytte"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Uttagningskriterier till VM i orienteringsskytte


Kriterier för att bli uttagen till VM i orienteringsskytte

 

Uttagningsperiod: Från 1/10 fram till VM.

Som värdetävling räknas SM, svenska cupen samt världscup.

 

Kriterier för uttagning till senior-VM

 

För att överhuvudtaget bli aktuell ska man ha deltagit i minst fyra värdetävlingar (tävlingsdagar) under uttagningsperioden.

 

Uttagningen till landslaget grundas på resultat på SM och världscupstävlingar i orienteringsskytte gjorda under uttagningsperioden, samt landslagsledarnas subjektiva bedömning av löparens möjligheter att lyckas vid VM. Uttagningen till VM kommer ske efter sista värdetävlingen innan VM.

Segrare i värdetävling under uttagningsperioden är direktkvalificerad.

 

Kriterier för att erhålla stöd av SMKF vid junior-VM

 

För att överhuvudtaget bli aktuell ska man ha deltagit i minst fyra värdetävlingar (tävlingsdagar) under uttagningsperioden. 

För juniorerna är det fri anmälan till VM, d.v.s. ingen uttagning baserad på resultat, och ingen begränsning i antal löpare från Sverige.

SMKF (Svenska Mångkampsförbundet) sammanhåller anmälan och boendet, samt står för del av kostnaderna för dem som deltagit i minst fyra orienteringsskyttetävlingar under uttagningsperioden.

 

Kriterier för deltagande i veteran-VM

 

Även de som avser springa veteran-VM är välkomna att delta i samordningen av anmälan, resor och boende som sektionen arrangerar. Dock får var och en stå för egna kostnader.

För veteraner är det fri anmälan till VM, d.v.s. ingen uttagning baserad på resultat, och ingen begränsning i antal löpare från Sverige.

 

Andreas Fredriksson                                                                                           Landslagsledare                                                                                                                         070-165 33 22

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Svenska Mångkampsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46709603738
E-post: mangkampsforbundet@g...

Se all info