Hoppa till sidans innehåll

SMKF 11-2

26 FEB 2011 11:06
Hej igen,

Denna gång blir det ett kort info med några påminnelser.

Årsavgift 2011 och Föreningsrapport 2010. Det går lite trögt i detta ämne, jag bifogar en uppdaterad lista sen förra veckan, 25 föreningar har betalt in sin avgift och 23 har lämnat sin rapport. Det är inte samma föreningar utan 18 föreningar har gjort båda sakerna klara.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 16:41

Hej igen,

 

Denna gång blir det ett kort info med några påminnelser.

 

Årsavgift 2011 och Föreningsrapport 2010. Det går lite trögt i detta ämne, jag bifogar en uppdaterad lista sen förra veckan, 25 föreningar har betalt in sin avgift och 23 har lämnat sin rapport. Det är inte samma föreningar utan 18 föreningar har gjort båda sakerna klara. Jag kommer börja ringa runt till alla föreningar på måndag för att kolla status hos dem som inte är klara. För SMKF´s del så är detta otroligt viktigt, de medel som vi får från Riksidrottsförbundet (RF) är till största del baserat på hur många föreningar respektive medlemmar vi har. Vi har som underlag för de medel som vi får under 2011; 95 föreningar och 18 000 medlemmar. Förutom dessa två kriterier så påverkas våra medel även av redovisade LOK-timmar och studietimmar med SISU. På dessa två sista kriterier ligger vi mycket lågt därför blir antalet föreningar och medlemmar mycket viktiga för oss.

Vi kunde i höstas hälsa två nya föreningar välkomna till oss, Anderstorp OK från Småland och IS Göta Helsingborg. Nu har jag även på mitt bord tre föreningar till på väg in i vårt förbund, Älvsbyn, Frölunda och Mora.

 

SMKF läger i Halmstad, glöm inte att anmäla er, det är en vecka kvar innan sista anmälningsdag. Vi hoppas på ca 120 deltagare och till dags datum är det 40 anmälda. Denna helg är också viktig för vår framtid, här skall vi grunda för ett lyckat deltagande på sommarens SM-vecka. Jag hoppa att ni har spridit denna inbjudan till alla era medlemmar. Om ni har läst och tittat på medierna den sista tiden så har SM-veckan (vinter) i Sundsvall fått mycket uppmärksamhet, nu är det vår tur att dra nytta av denna uppmärksamhet. Vi som arbetar med både lägret och sommarens SM är övertygade om att dessa arrangemang kan ge oss många nya aktiva och föreningar. Nu hoppas vi att alla ni med mångkampshjärtan hjälps åt att locka minst en ny aktiv in till våra sporter!

 

Uppdaterad lista på vem som betalt medlemsavgift 2011/lämnat föreningsrapport 2010klicka här 

 

Med vänlig hälsning

 

Sven Lindeberg

Skribent: Sven Lindeberg

Postadress:
Svenska Mångkampsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46709603738
E-post: mangkampsforbundet@g...

Se all info