Hoppa till sidans innehåll

SMKF 12-3

13 MAR 2012 08:38
Hej,
Våren är i Skåne och det är underbart att vara ute med löpskorna när temperatur mätaren visar 10 grader
Vi har senaste månaden fått in en ny förening i vårt förbund, Burseryds IF som var med på militär femkamps läger i höstas, jag hälsar dessa speciellt välkomna in i förbundet.

  • Skapad: 13 MAR 2012 08:38

 

Hej,

Våren är i Skåne och det är underbart att vara ute med löpskorna när temperatur mätaren visar 10 graderJ

Vi har senaste månaden fått in en ny förening i vårt förbund, Burseryds IF som var med på militär femkamps läger i höstas, jag hälsar dessa speciellt välkomna in i förbundet.

 

Annars går jag just nu i väntans tider;

-Medlemsavgifter för 2012, det har kommit in från 45 föreningar och förra året var vi 74 stycken. De som inte betalt inom en vecka kommer få en påminnelse från får ekonomibyrå.

-Föreningsrapporter, har för tillfället fått in 16 rapporter via mail eller IdrottOnline, dvs saknar mååånga.

-SMKF-läger (sista anmälningsdag denna vecka) har endast fått in ett tiotal anmälningar, hoppas att det kommer många till. Nästa vecka kommer jag skicka ut information speciellt till de som anmält sig men jag kan redan nu skriva att det finns inga sängkläder så det får man själv ta med sig själv.

 

På agendan just nu finns också förarbete inför vårt Förbundsmöte den 21 april. Ambitionen är att skicka ut en kallelse med dagordning senast månadsskiftet mars/april. Dessa möten brukar (om jag förstått det rätt) inte vara överbefolkade. Vi har pratat lite om det i styrelsen och önskar naturligtvis att så många som möjligt kan komma. Enligt våra stadgar så har alla MKF två röster plus tilläggsröster beroende på hur många föreningar som finns på respektive MKF. Bifogat ser ni hur många tilläggsröster som finns för ert eget MKF. Jag har här tagit en kopia på den lista som finns över vilka som betalt medlemsavgiften för 2011. Jag skulle önska att ni inom respektive MKF pratar er samman så att vi försöker få lika många besökare till vårt Förbundsmöte som det finns i röstlängden.

 

För att göra agendan för detta möte lite mer uppdaterad och lockande så hoppas jag dessutom att det kommer in förslag till ärende från våra föreningar och förbund. Även om stadgarna säger en annan datum så håller jag det öppet att lämna förslag fram till den 25/3. Detta innebär att för er som kommer till Revinge på vårt SMKF-läger så finns det möjlighet att prata er samman om framtida önskemål.

 

Vad det gäller MKF så är det nu även dags att lämna ett kort redogörelse för vad som hänt 2011. Jag bifogar 2010 års verksamhetsberättelse som ligger som underlag för det som skall göras för 2011, sidan 10-20 kan ni läsa det material som kom in inför 2010 års berättelse. Jag har fått in material från sektionerna och önskar nu även få in material från MKF. Den 26/3 kommer jag sammanställa detta så att verksamhetsberättelsen kan skickas med kallelsen till förbundsmötet, dvs  text som kommer till mig efter den datum kommer inte med.

Förra året kunde man bl a läsa följande rader;  

”Förbundets regionala organisation har under 2010 utgjorts av 11 distriktsförbund som benämns Mångkampsförbund (MKF). Flera av distrikten har haft en låg eller vilande distriktsaktivitet, även om föreningar inom dessa distrikt varit aktiva. Sju av elva förbund har lämnat rapport för 2010 vilket är en mindre än året innan.”

 

Skulle vara trevligt om vi kunde få in någon text från alla 11 MKF för 2011.

 

Under mars kommer vi avsluta vårt samarbete med Byråassistans i Stockholm. Hans lager har begärt in offerter på det ekonomi och lönejobb som görs för förbundet och det har fallit ut på det sätt att det kommer vara en byrå i Uppsala som kommer köra detta nu. Jag kommer ut med mer exakt information när dagen för övergången är fastställd.

 

Skribent: Sven Lindeberg

Postadress:
Svenska Mångkampsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46709603738
E-post: mangkampsforbundet@g...

Se all info