Hoppa till sidans innehåll

SMKF 13-3

04 MAR 2013 12:25
Hej igen,

Ny månad och äntligen börjar solen titta fram, det känns som alla vaknar och det kommer ett leende tillbaks på läpparna. Solen är verkligen en sak som jag kan sakna och som fyller kroppen av energi efter en låååång vinter med mörker och kyla.
  • Skapad: 04 MAR 2013 12:25

 

Hej igen,

 

Ny månad och äntligen börjar solen titta fram, det känns som alla vaknar och det kommer ett leende tillbaks på läpparna. Solen är verkligen en sak som jag kan sakna och som fyller kroppen av energi efter en låååång vinter med mörker och kyla.

 

Vill börja med att välkomna en ny förening till vårt förbund; Attunda Orienteringsklubb från Sollentuna. Hoppas att ni kommer trivas och att ni snabbt visar er på tävlingsbanorna tillsammans med övriga föreningar.

 

I går var sista dagen att betala in medlemsavgiften för föreningarna till vårt förbund. Vi har budgeterat med 70 föreningar men igår var det 21 som betalt….Jag väntar ännu en vecka innan jag skickar ut listan till sektionerna som i sin tur sen får börja jaga….Skulle vara trevligt om vi slapp lägga för mycket tid på dettaJ Jag bifogar ännu en gång underlaget för denna betalning om någon missat detta!

 

SM-veckan 2013 är som ni alla vet i Halmstad månadsskiftet juni/juli. Nu är det uppe i 38 idrotter som vill deltaga och det är en otrolig utveckling. Vi har ansökt om att få deltaga med Biathle på torsdagen, Orienteringsskytte på fredag och lördag och Militär femkamp på lördag och söndag.

Jag har även sen tidigare skickat ut ett underlag för er som har möjlighet att hitta någon sponsor, jag bifogar det igen eftersom det fortfarande finns platser kvar! Detta borde vara mycket attraktivit både för föreningar, företag och för våra sektioner.

 

Vad det gäller SM-veckan så hälsar Militär femkamps sektionen att de kommer genomföra ett träningsläger i Halmstad helgen vecka 15 för att locka fler startande till SM. Ni får gärna sprida detta till de aktiva i era föreningar, är det någon som vill testa på så hör av er till mig så får ni en inbjudan. Allt är kostnadsfritt och träningsvärk utlovasJ

 

Jag vet också att Modern femkamp satsar stort för att göra Biathle tävlingen på SM till deras största tävling sen de startade upp med detta. Målet är minst 100 deltagare och här borde alla som skall tävla i Orienteringsskytte och Militär femkamp senare i veckan se till att få ett bra fart och toppningspass innan sin egen tävlingJ Skulle samtidigt vara kul att få se alla ungdomar inom modern femkamp från Uppsala och Stockholm göra upp om medaljerna på denna tävling.

 

Från och med idag så har vi nya rutiner för ekonomiarbetet inom förbundet. Alla fakturor skall nu skickas till mig, jag kommer attestera, kostnads föra dessa och sen skicka dem vidare till vår nygamla ekonomavdelning i Stockholm. Detta gör vi för att kunna spara ännu lite mer pengar på centrala kostnader och placera ut en ännu större procentuell kostnad på sektionerna och våra idrotter. Detta innebär att istället som tidigare att ni vänt er till ekonomibyrån med frågor angående pengar mm så vänder ni er fr o m nu till mig. Kan jag inte svara direkt så tar jag hjälp av byrån som på detta sätt endast får mig som kanal vad det gäller våra ärende.

Skribent: Sven Lindeberg

Postadress:
Svenska Mångkampsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46709603738
E-post: mangkampsforbundet@g...

Se all info