Hoppa till sidans innehåll

SMKF 13-8

23 AUG 2013 11:16
Hej!

Juli månad är redan slut…Tiden springer i väg! Det märks i inboxen att många har semester och framför allt på RF
  • Skapad: 23 AUG 2013 11:16

Hej!

 

Juli månad är redan slut…Tiden springer i väg! Det märks i inboxen att många har semester och framför allt på RFJ

 

SM-veckan tycker jag blev bra för vår del, vi fick mer media tid än jag vågat hoppas på men tyvärr var det lite klent i våra startfält. Om ni inte tittat redan så finns det reportage på SVT play från alla våra tre idrotter som var på plats i Halmstad. Nästa år är det i Borås och redan nu börjar arbetet med nästa års SM-vecka. Militär femkamp har valt att inte deltaga pga att det saknas hinderbana i staden, övriga sektioner kommer vara på plats.

 

För övrigt kommer detta månadsbrev innehålla lite blandad information om idrottslyftet som jag fått från RF.

 

Rapport om Idrottslyftet år 5

Rapporten om Idrottslyftet år 5 är sedan en tid tillbaka klar och inlämnad till regeringen. Den bygger på de rapporter ni skickade in via Idrottslyftsapplikationen under våren. Rapporten finns att hämta på följande länk:  https://www.rf.se/Vi-arbetar-med/Politiskafragor/Idrottslyftet/Rapporter/. Perfekt läsning i hängmattan! 

 

Film med koppling till Idrotten vill

RF har tagit fram en kort film, som lyfter fram de värderingar som finns i Idrotten Vill. Visa den för era föreningar för att inspirera dem att utveckla sin verksamhet. Gör gärna filmen tillgänglig på era hemsidor. Ni hittar den på följande länk: https://www.rf.se/Vi-arbetar-med/Politiskafragor/Idrottslyftet/.

 

Idrottslyftets riktlinjedokument

Då och då kan det vara bra att påminna sig själv om Idrottslyftets övergripande syfte och ramar. Riktlinjedokumentet, Idrottslyftets ABC och SISU Idrottsutbildarnas vägval i Idrottslyftsarbetet finns på följande länk: https://www.rf.se/Arbetsrum/Idrottsinfo/Service/Idrottslyftet/Idrottslyftetsriktlinjedokument/.

 

 

Önskar er alla en fortsatt skön sommar!

 

Skribent: Sven Lindeberg

Postadress:
Svenska Mångkampsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46709603738
E-post: mangkampsforbundet@g...

Se all info