Hoppa till sidans innehåll

SMKF 14-1

10 FEB 2014 09:44
Hej,

God fortsättning!

Nytt år, vart tog 2013 vägen?? Någon har påstått att när man blir äldre och får barn då går tiden fortare, jag börjar tro att det stämmer Något som jag också börjar förstå på äldre dagar är att träning är en färskvara…Jag har alltid tränat ganska mycket och aldrig haft några längre uppehåll. Men på grund av en kass hälsena har jag nu inte tränat på fyra månader. Sprang först passet på nyårdagen med min flickvän; 6 km i mycket lugnt tempo och fick en otrolig träningsvärk….Då undrar man vad som händer med kroppen!!!
  • Skapad: 10 FEB 2014 09:44Hej,

God fortsättning!

Nytt år, vart tog 2013 vägen?? Någon har påstått att när man blir äldre och får barn då går tiden fortare, jag börjar tro att det stämmerJ Något som jag också börjar förstå på äldre dagar är att träning är en färskvara…Jag har alltid tränat ganska mycket och aldrig haft några längre uppehåll. Men på grund av en kass hälsena har jag nu inte tränat på fyra månader. Sprang först passet på nyårdagen med min
flickvän; 6 km i mycket lugnt tempo och fick en otrolig träningsvärk….Då undrar
man vad som händer med kroppen!!!

Jag har fått rätt på mångkampens mailbox med tyvärr så har alla adresser som jag hade inlagt där försvunnit så nu får jag kopiera tidigare news och använda de adresserna som finns i mailen.

Vartannat år så har förbundet förbundsmöte, detta kommer i år vara den 29 mars i Stockholm, exakt plats kommer vi återkomma till. Enligt våra stadgar så skall information om möte gå ut tre månader innan och det gör det i och med detta nyhetsbrev. Kallelse med mer information kommer komma ut ca en månad innan mötet. Jag bifogar en länk till vår stadgar som finns på hemsidan, en av punkterna i samband med förbundsmötet är att styrelsen har lagt ett förslag på förändringar av våra stadgar. Originalet finns via länken nedan och styrelsens förslag på ändring finns via bifogad bilaga. Styrelsen kommer hålla sitt nästa möte den 6 februari och skulle gärna vilja ha eventuella synpunkter från er på deras förslag till detta möte.

https://iof2.idrottonline.se/SvenskaMangkampsforbundet/Forbundet/Stadgarreglementen/


Har ni något ni skulle vilja ta upp på förbundsmötet så lämna in detta till mig gärna innan vårt styrelsemöte den 6 februari.

Det finns en bilaga till medskickad i detta news och det är underlaget för årsavgiften  som jag hoppas att alla föreningar betalar in senast den sista januari.

Som jag tidigare informerat er om så slutade Peter Tengbrand att arbeta för Orienteringsskyttet vid årsskiftet, Per Andén är sen samma dag anställd på denna tjänst. Vi tackar Peter för alla dessa år och ett bra arbete och lyckönskar honom i sin nya roll som pensionär. Passar samtidigt på att välkomna Per till denna tjänst och önska honom lycka till med det nya jobbet!!

Ni som mottagit medel från Idrottslyftet under 2013 glöm inte att en rapport och uppföljning på detta finns på Idrottonline och skall vara inlämnad senast den 5 februari så att jag sen kan sammanställa detta och lämna förbundets rapport till RF i god tid.

Vad det gäller Idrottslyftet 2014 så återkommer jag med information om detta efter vårt möte den 6 februari. 

Skribent: Sven Lindeberg

Postadress:
Svenska Mångkampsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46709603738
E-post: mangkampsforbundet@g...

Se all info