Hoppa till sidans innehåll

SMKF 14-2

10 FEB 2014 09:51
Hej igen,

Vill börja med att påminna om att vi har förbundsmöte den 29 mars. Mötet kommer vara på restaurangen på Karlberg i Stockholm, jag bifogar en kallelse och lite mer information. Observera att röstlängden är inte uppdaterad, jag återkommer med denna plus mer bilagor till de som önskar inom 14 dagar. Eftersom vi kommer genomföra årets förbundsmöte något tidigare än vi brukar så kan jag inte garantera att årsredovisning och de ekonomiska papper som skall redovisas under mötet kommer vara klara från precis dagarna innan mötet. Vår ekonomibyrån har lämnat med mesta vidare till revisorn men exakt hur lång tid hon behöver på sig är inte känt.
  • Skapad: 10 FEB 2014 09:51

Hej igen,

 

Vill börja med att påminna om att vi har förbundsmöte den 29 mars. Mötet kommer vara på restaurangen på Karlberg i Stockholm, jag bifogar en kallelse och lite mer information.
Observera att röstlängden är inte uppdaterad, jag återkommer med denna plus mer bilagor till de som önskar inom 14 dagar. Eftersom vi kommer genomföra årets
förbundsmöte något tidigare än vi  brukar så kan jag inte garantera att
årsredovisning och de ekonomiska papper som skall redovisas under mötet kommer vara klara från precis dagarna innan mötet. Vår ekonomibyrån har lämnat med mesta vidare till revisorn men exakt hur lång tid hon behöver på sig är inte
känt.

 

Valberedningen har gjort klart sitt arbete inför förbundsmötet och deras förslag finns också med som en bilaga till detta mail.

 

I samband med förra månadens infobrev skickade jag med underlag för årsavgiften 2014. Det saknas fortfarande ganska många föreningar som jag förväntar mig skall betala. Jag kommer om två veckor börja jag dessa föreningar, men för att slippa detta så skulle jag uppskatta om ni som inte betalt medlemsavgiften för 2014 gör denna innan den 15/2.Underlag bifogas som bilaga.


LOK hösten 2013.

Nu är det dags att sammanställa föreningens ansökan om LOK-stöd för de aktiviteter ni genomfört under hösten 2013. Sista datum för att skicka in er LOK-stödsansökan är den 15 februari så det är bara en vecka kvar.

Ansökan görs direkt via fliken LOK i IdrottOnline. Har föreningen inte redan en IdrottOnline-sida finns all information om hur det går till på www.idrottonline.se.

 

www.svenskidrott.se finns all information om LOK-stödet, vilka regler som gäller och hur ni skickar in er ansökan.


Det är otroligt viktigt för vårt förbund att alla föreningar gör detta, oavsett hur många timmar ni har så betyder det mycket för vår gemensamma framtid.


Idrottslyftet 2013 och 2014.

Glöm inte att skicka in er rapport för de pengar ni tagit emot under 2013.


För 2014 gäller följande; vårt förbund har fått 357 000 kr att fördela till våra föreningar. Styrelsen har beslutat att vi har en första ansökningsperiod från den 15/2 till den 30/4 där vi kommer fördela ca 75% av dessa pengar, sen har vi en andra period från den 15/5 till 15/8 där vi fördelar de sista slantarna. Styrelsen har dessutom beslutat att prioriteringar för året kommer vara ledarskapsutbildning/utveckling och fler nationella tävlingar. Dessa
prioriterninar syftar till att vi skall få fler utbildningstimmar och fler aktiva i våra sporter. Vad det gäller fler nya tävlingar så hoppas vi se fler föreningar som kan tänka sig att ta på sig rollen som tävlingsarrangör under 2014.


Klubblo.se; om ni går in på denna hemsida så hittar ni information om ett nytt lotteri som är på gång ut i samhället. Vårt förbund är ett av de förbund som varit med sen start genom vår ordförande Lennart Pettersson.
Indikationerna visar att många av RF´s 70 idrottsförbund kommer gå med i denna
allians för att få möjlighet att tjäna pengar till sina idrotter. Vi som varit med från börja kommer få några extra procent i vår kassa. Exakt datum när detta kör igång vet jag inte idag men hjälp gärna till att sprida detta bland era medlemmar. Här får vi alla en möjlighet att få in några extra slantar till våra föreningar. 

Skribent: Sven Lindeberg

Postadress:
Svenska Mångkampsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46709603738
E-post: mangkampsforbundet@g...

Se all info