Hoppa till sidans innehåll

SMKF 15-3

02 MAR 2015 19:57
Hej igen,

En månad går verkligen fort, mars och en känsla av att våren är på väg börjar infinna sig, riktigt skönt!!
Jag har precis lyckats få in alla återrapporterna vad det gäller idrottslyftet 2014 och gjort förbundets återrapport till RF, också riktigt skönt
  • Skapad: 02 MAR 2015 19:57

Hej igen,

 

En månad går verkligen fort, mars och en känsla av att våren är på väg börjar infinna sig, riktigt skönt!!


Jag har precis lyckats få in alla återrapporterna vad det gäller idrottslyftet 2014 och gjort förbundets återrapport till RF, också riktigt skönt J

 

Som jag informera om förra månaden så finns det nu möjlighet att ansöka om medel inför sommaren. Första ansökningsperioden för 2015 pågår fram till 30/4.


Vid mitt förra månadsbrev var det 12 föreningar som hade betalt medlemsavgiften till förbundet på 1 000 kr, idag är det 27 föreningar, klart bättre men ändå bara ca hälften. Jag kommer skicka specifikt mail till de föreningar som inte betalt under veckan.


Jag har tidigare informerat er om att vi har för avsikt att genomföra en SMKF-dag i Stockholm. Styrelsen har nu bestämt att det blir inte 2015 utan först 2016. Dagen kommer innehålla en tävling, typ mångkamp där flera av våra olika idrotter är representerade. Dessutom kommer de olika sektionerna få plats för att marknadsföra sina idrotter både mot tävlande och mot publik.

Nästa steg i detta är att samla alla idrottsföreningar som vi har i området runt Stockholm för att se hur vi skall göra detta tillsammans. Vår målsättning är att det skall vara flera tusen deltagare och mycket publik så det kommer kräva mycket planering och många funktionärer. Förhoppningsvis kommer en kallelse till detta uppstartsmöte ut till er nästa vecka, har ni inte fått något och gärna vill vara med så hör av er till mig. Detta gäller även om det är någon förening som inte finns i området men som gärna är med och bidrar i detta projekt.


Styrelsen har också redan nu tagit beslut att vi för tredje året i rad kommer genomföra vår SMKF-utbildning för ledare. Utbildningen kommer äga rum helgen den 13-15 november någonstans runt Stockholm/Uppsala. Sektionerna får precis som tidigare ett antal platser att fördela ut till sina ledare; 10 st Orienteringsskytte, Modern 5 kamp 6st och Militär 5 kamp 4 st. Ni kan redan nu flagga för er sektionsstyrelse om ni är intresserade och skriv in datumen i kalendern.


Måste till sist skriva att jag var på träningsläger med militär femkamp förra helgen, över 35 deltagare och för första gången fler ungdomar än vuxna, häftigt. Dessutom att en stor del av de som var där kommer från Orienteringsskytte klubbar vilket visar att våra SMKF läger har gett resultat!!


Det var allt för denna gång, hoppas att alla får en härlig vår!!


Mvh/Sven

Skribent: Sven Lindeberg

Postadress:
Svenska Mångkampsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46709603738
E-post: mangkampsforbundet@g...

Se all info