Hoppa till sidans innehåll

Information angående tävlingar och kalender 2021

25 MAJ 2021 08:40
  • Skapad: 25 MAJ 2021 08:40

12 MAJ 2021


De senaste restriktionerna från Folkhälsomyndigheterna och regeringen medför tyvärrr inte några efterlängtade lättnader, som skulle kunna möjliggöra tävlande för tillfället. Detta framkom idag (12/5) på en presskonferens. 
På grund av detta har det beslutats att "serie 1" i juni måste strykas från kalendern. Detta innebär också att de planerade SM-tävlingarna i augusti uteblir då det dels saknas kvalmöjligheter, dels saknas arrangörsmässiga förutsättningar vid de tidpunkterna oavsett eventuella kommande ändringar i rekommendationerna.
Tävlingskalendern kommer nu att omarbetas helt. Ambitionen finns fortfarande att kunna arrangera något nationellt mästerskap under 2021, men det beror på ifall förutsättningarna infinner sig. Med tanke på återstående tid av året kommer det inte gå att säkerställa att samtliga kategoriers SM går att planeras in.
Som tidigare informerats så arbetar en grupp i SSF med andra möjligheter till arrangemang än det sättet vi normalt tävlar på och som möjligen kan göras utifrån rådande restriktioner.  Mer information om detta kommer senare.

/SSF

Epost: This is a mailto link

 


 

 

Postadress:
Svenska Styrkelyftförbundet
Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Besöksadress:
Idrottens Hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information