Hoppa till sidans innehåll

Medlemsregister i IdrottOnline


Alla föreningar anslutna till Svenska Styrkelyftförbundet är skyldiga att föra en medlemsförteckning, det står reglerat i SSF:s stadgar. Vart eller hur detta medlemsregister uppförs är upp till enskild förening, dock finns det direktiv från Riksidrottsstämman att medlemsförteckningen ska föras via IdrottOnline.

Genom att ha medlemsregistret i IdrottOnline så underlättar det för föreningen när den ska söka LOK-stöd, en annan smart funktion med IdrottOnline, till skillnad från tex. StyrkelyftOnline (databasen) är att medlemmarnas adressuppgifter är kopplade till SPAR och uppdateras enligt folkbokföringen. I databasen måste föreningsadministratören aktivt själv gå in och uppdatera medlemmens kontaktuppgifter.

Genom IdrottOnlines medlemsfunktioner är det också möjligt att skicka ut mail till alla medlemmar, det går också att tilldela olika roller, behörigheter och skapa grupper.

Viktigt är ni registrerar ALLA medlemmar, även de som inte är tävlingsaktiva. En medlem i föreningen är nämligen alla de som betalt medlemsavgiften. För att veta vilka av era medlemmar som är tävlingsaktiva (licensierade) kan ni skapa en särskild grupp för dessa.  

 

Årsrapporter
Under administrationsfliken finns även en flik som heter årsrapporter. Rapporten som ska skapas ger en bild över föreningens medlemmar under det gånga verksamheten och ska årligen, senast den 31 mars skickas in till SSF. Föreningarnas rapporter ligger sedan till grund för den statistik som SSF bland annat skickar vidare till RF för fördelning av bidrag mm. 

Uppdaterad: 30 NOV 2017 10:21
Epost: Adressen Gömd

 


 

 

Postadress:
Svenska Styrkelyftförbundet
Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Besöksadress:
Idrottens Hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information