Hoppa till sidans innehåll

Tillsätta roller och inloggningsuppgifter


Tillsätta roller i föreningen
Det är bara huvudadministratören och klubbadministratören som kan tillsätta medlemmar roller i föreningen. Huvudadministratören kan även tillsätta rollen klubbadministratör. Rollen som huvudadministratör kan endast tillsättas av IdrottOnline Supporten.

 

Inloggning
När en ny medlem registreras i IdrottOnline tilldelas den personen ett ID-nummer. ID-numret fungerar som användarnamn och är personligt, det går också att ange sitt personnummer vid inloggning.

Lösenordet till IdrottOnline skickas alltid ut via mail och det är därför viktigt att ange korrekt mailadress vid registrering av medlemmar och att den finns inlagd i IdrottOnline. När du loggat in med ID-nummer/ personnummer och de lösenord som du tilldeltas kan du via fliken Min sida, Profil, Mina inställningar, Lösenord ändra lösenord till ett som kan vara lättare att komma ihåg.

Inloggningsuppgifterna till medlemmarna kan skickas av huvud- eller klubbadministratören. När en medlem ska tilldelas inloggningsuppgifter använder du sökfunktionen för att hitta rätt person, om denne redan är inlagd i medlemsregistret, och klickar på namnet så att personens uppgifter öppnas i en ny dialogruta. För att kunna skicka ut inloggningsuppgifter krävs att personen har en inlagd mailadress, om det saknas, se till att lägga in den, klicka sedan på Spara. Därefter klickar du upp personen igen och trycker på Skicka inloggningsuppgifter.  

Är det en helt ny medlem som ska ha inloggningsuppgifter, klicka i rutan Skicka inloggningsuppgifter i samband med att du lägger i mailadressen. När du sedan klickar på Spara skickas informationen till personen.

Om det står Återställ lösenord istället för Skicka inloggningsuppgifter betyder det att personen redan har fått inloggningsuppgifter tidigare. Genom att klicka på Återställ lösenord skickas ett nytt lösenord om personen inte minns sitt tidigare. 

Uppdaterad: 30 NOV 2017 10:17
E-post: Adressen Gömd

 


 

 

Postadress:
Svenska Styrkelyftförbundet
Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Besöksadress:
Idrottens Hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information