Hoppa till sidans innehåll

God Jul önskar styrelsen i Svenska Tennisförbundet Mitt

24 DEC 2019 12:02
Tennisåret börjar närma sig sitt slut och vi i SvTF Mitts styrelse med personal vill tillönska alla klubbar och medlemmar i vår region en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År
  • Uppdaterad: 24 DEC 2019 12:02

_________________________________________________________________

Då var det dags att summera år 2019 och vi i Svenska Tennisförbundet Mitt har under året jobbat med vårt uppdrag att tillgodose de förväntningar och önskemål som våra föreningar ute i regionen och förbundet har på oss. 

Det har varit ett händelserikt tennisår inom vår region. Vi har bland annat kunnat hälsa Åsa Svensson välkommen som ny Regionchef. Det har gjort att vi har kunnat utveckla vår verksamhet på ett mycket positivt sätt. Hennes anställning har gett oss utökad möjlighet att ha kontakt med klubbar och tränare i regionen samt kunnat genomföra fler läger och ha en bredare matchbevakning. Detta hoppas vi kunna utveckla ytterligare under kommande år.

 

Under året har regionerna gått över till samma profil och logotyp som ett led i en tydligare koppling till Svenska Tennisförbundet och i april bytte vi namn från ”Svensk Tennis Mitt” till ”Svenska Tennisförbundet Mitt”.

 

Det har påbörjats en process för att se över en möjlighet till sammanslagning med SvTF Öst. Denna process kommer att fortsätta under nästa år. Mer information om sammanlagningen kommer att ges på vår Klubbledarkonferens i Uppsala den 11-12 januari 2020.

 

Klubbarna i regionen har fortsatt att arrangera ett stort antal tävlingar och det gör att spelare på alla olika åldrar och nivåer har haft en möjlighet att hitta bra tävlingsmöjligheter.

 

Vi har genomfört 8 stycken EHNG träffar i regionen varav ett sammandag där 50 spelare i åldrarna 10-15 år deltog. Under hela året har sammanlagt 95 unika spelare deltagit på våra EHNG träffar.

 

Inom tävlingsverksamheten har vi arrangerat Elite Hotels Next Generations regionsslutspel i Borlänge och Långtora. Till riksfinalen av EHNG i Båstad kom en taggad SvTF Mitt trupp i ledning av Åsa Svensson och Bijan Saidizand som med god sammanhållning och många bra insatser resulterade i medaljer. Glädjande nog så fick vi under EHNG riksfinal i Båstad mottaga pris som landets bästa regionfinals tävling för vårt slutspel i Långtora.

 

Våra Regionmästerskap, inomhus i Sigtuna med deltagarrekord och utomhus i Västerås, har varit väl genomförda evenemang. Ett stort tack till Sigtuna TK och Västerås TK som stod som arrangörer av de tävlingarna.

 

På utbildningssidan har vi genomfört både Tennisens Plattform samt TGU 1 där 38 stycken nya tränare utbildats i regionen. Vi har även haft Tävlingsledarutbildning och utbildat 6 stycken nya tävlingsledare för att kunna utveckla regionens tävlingsverksamhet ytterligare. En Tävlingsledarträff hölls i november där befintliga tävlingsledare fick en uppdatering av sanktionsbestämmelser och den nya tennisratingen.

 

Vi startade 2019 med en klubbledarkonferens i januari 2019 och kommer att ha ytterligare en i början av januari 2020. Får hoppas att många av er läser vår inbjudan och anmäler er, kan lova er en intressant och spännande konferens. 

 

En bra uppdaterad hemsida och vår medverkan på sociala media har gjort att intresset för vår verksamhet har ökat betydligt. Vi börjar nu närma oss 500 följare på vår Instagram konto.

 

Vill tacka er alla för ett gott samarbete och engagemang under det gångna året och ser fram emot tennisåret 2020 med nya härliga tennisutmaningar.

 

God Jul och Gott Nytt År önskar Svenska Tennisförbundet Mitts styrelse och personal.

 

MatsPettersson

 

Ordförande 

Svenska Tennisförbundet Mitt                                          

___________________________________________________

 

Skribent: Maria Vantola
E-post: Adressen Gömd

 

________________________

Covid-info2.jpg

Uppdaterad 27 maj 2021

_______________________

SvTF.jpg

_______________________

_________________________________

________________________________

_____________________

Vi samarbetar med

    imageu7c8a.png

_____________________

  

_____________________

   

_____________________

_____________________

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Mitt
Sysslomansgatan 51 B
752 27 Uppsala

Kontakt:
Tel: +46761303035
E-post: This is a mailto link

Se all info