Hoppa till sidans innehåll
Foto: Maria Vantola

TENNISENS DAG ÄR TILLBAKA

12 MAJ 2021 07:11
Den 21 augusti 2021 klockan 14.00-16.00 hålls Tennisens Dag på klubbarna runt om i hela Sverige där besökarna får prova på världens roligaste idrott på exakt samma tidpunkt i hela landet. Var med ni också!
  • Uppdaterad: 12 MAJ 2021 07:11

Premiären av Tennisens dag förra året blev en succé med hela 88 klubbar anmälda varav 5 klubbar från vår region. Hur många blir vi i år?

På Tennisens dag får besökarna prova på världens roligaste idrott och lära sig grunderna på ett enkelt och roligt sätt och på varje plats erbjuds flera aktiviteter och roliga tävlingar – och såklart fika för att mätta hungriga magar. Med anledning av coronaviruset genomförs Tennisens dag utifrån de råd och riktlinjer som gäller vid tidpunkten för arrangemanget.

Var med ni också den 21 augusti, klockan 14-16:00 då vi gör Tennisens dag till en tradition genom att hela tennis-Sverige för andra året i rad tillsammans genomför manifestationen på exakt samma tidpunkt. I år finns ett bidragsstöd på 3000 kr att ansöka om i Projektstöd IF i potten ”Öppna prova på-aktiviteter”.
På Tennisens dag uppmärksammas även Svenska Tennisförbundets initiativ #tennishjärta i samarbete med Hjärt-Lungfonden. Att vara med i #Tennishjärta är enkelt - allt ni behöver göra är att gå in på hjart-lungfonden.se/tennishjarta och läsa mer om hur ni startar en egen insamling.
Anmäl er klubb till Tennisens dag redan idag! 
Läs mer om hur ni söker bidragsstödet och hur ni anmäler er till Tennisens dag i dokument här eller på tennis.se. 
Hoppas på att ni vill vara en del av Tennisens dag där besökarna får prova-på världens roligaste idrott på exakt samma tidpunkt i hela landet. 
Vi ses! 
Skribent: Maria Vantola
E-post: Adressen Gömd

 

________________________

Covid-info2.jpg

Uppdaterad 27 maj 2021

_______________________

SvTF.jpg

_______________________

_________________________________

________________________________

_____________________

Vi samarbetar med

    imageu7c8a.png

_____________________

  

_____________________

   

_____________________

_____________________

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Mitt
Sysslomansgatan 51 B
752 27 Uppsala

Kontakt:
Tel: +46761303035
E-post: This is a mailto link

Se all info