Hoppa till sidans innehåll

Pirres Pokal 2011


Gävle tennisklubb och Tennis Mitt tog på sig uppgiften att driva elitlagturneringen Pierres Pokal 2011 för pojkar 13-14 år. Detta innebar att Tennis Mitt fick ställa upp med två lag.

 

Dag 2

Förstalaget förlorade med 1-5 mot väst. Det var mycket stolpe ut i den matchen. Vi förlorade 2 matcher i matchtiebreake och en singel med 6/7 3/6. Filip och Mattias vann sin dubbel trots att dom höll på att somna in och tappa matchen.

Lag 2 som var med för att få bra matchträning förlorade med 0-6 mot förra årets vinnare Syd. Här måste jag ändå ta fram två mycket bra set av Erik F och Tim F som pressade två av landets bästa 97:or.

 

Dag 3:

Förstalaget tog en kassaskåpssäker seger mot Norr med 5-1. Här svarade Casper och Filip för en stark vinst i en jämn dubbel. Andra lagets nya målsättning var att jobba på fler game och det lyckades vi med. Visserligen förlust 0-6 mot Göteborg men här fick vi se Albin i singel och Erik och Jakob i dubbeln göra mycket bra matcher.

 

Avslutningsdagen:

Förstalaget gick upp mot överlägna Stockholm som vunnit sina matcher med 6-0. Måste erkänna att dom var något nummer för stora, men Nils/Filip var nära i dubbeln 6-10 i avgörande. Förlust 0-6.

Vi måste givitvis (som man ska i tennis) skylla lite på något och det var att vi hade oturen att våra 1:a Casper var skadad och kunde bara spela dubbel, det gjorde att vårat lag försvagades. Men dom andra fick bra matchträning.

Andralaget fortsatte med sin målsättning att ta fler game och nu mot Öst, och det lyckades man med. Har redan fått feedback från det laget att det var lärorikt och kul.

Tränarna Thomas Alm och Niklas Persson med stöd av Tims pappa är nöjda med spelarna trots att man smygåt kakor, lite för mycket spel på telefonerna och doft av parfym.

 

Niklas Persson

 

Uppdaterad: 28 SEP 2012 00:23 Skribent: Annelie Björk

 

 Kontakta oss!

Telefontid:

mån-tors 10.00-16.00

(helgfria vardagar)

Tel: 021-13 30 35

E.post: This is a mailto link

_____________________________

 Gilla oss på:

 

Följ SvTF Mitt:

____________________

______________________________________

 ______________________

 

_______________________

_______________________

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Mitt
Gavlehovsvägen 7
806 33 Gävle

Kontakt:
Tel: 021133035
E-post: This is a mailto link

Se all info