Hoppa till sidans innehåll
Foto: Helena

Inbjudan tävlingsresa

07 JUN 2019 08:41
Svenska Tennisförbundet Göteborg kommer att göra en gemensam tävlingsresa till JSM-race tävlingen i Åmål. Tävlingen riktar sig till Göteborgs flick- och pojkjuniorer födda 2005 och 2006.
  • Skapad: 07 JUN 2019 08:41

Tävlingen spelas 10-14 juli. Prel. resa till Åmål sker tisdag 9 juli.

ANMÄLAN TILL TÄVLING: Senast tisdag 5 juli. Eftersom vi behöver planera resan tidigare behöver ni anmäla er till SvTF Göteborg senast torsdag 13 juni. Man ansvarar själv för att anmälan till tävling därefter sker. Alla anmälningar görs via Tävling Online.
LEDARE: Johan Beigart och David Norfeldt.
BOENDE: Villa Billerud i Säffle. Boende i dubbelrum kostar 930 kr/rum inkl. lakan, städning och frukost. Boende i lägenhet kostar 465 kr/person inkl. lakan, städning och frukost.
KOSTNAD: 200 kr/dag vilket faktureras i efterhand. Detta avser ledare, matchbevakning, tisdagsträning, bollar, transporter i minibuss samt övriga träningar på plats. Tillkommer gör anmälningsavgift, boende, mat, hemresa, fickpengar. Vi rekommenderar att alla har en tecknad olycksfallsförsäkring.
ANTAL SPELARE: Det finns plats för 12 spelare (i första hand sex flickor och sex pojkar). Är det fler än 12 spelare som anmäler sig så gäller först till kvarn.
FOTON: I samband med SvTF Göteborgs tävlingar och aktiviteter tas ibland foton som kan komma att publiceras på hemsida, i tryckt material eller på sociala medier. Om jag inte vill att mitt barn syns i dessa sammanhang så meddela SvTF Göteborg detta ihop med din anmälan till tävlingsresan.
FRÅGOR: Innan tävlingen till Helena på This is a mailto link eller 0737-19 19 18.
ÖVRIGT: En av Johan/David kommer att finnas i Åmål så länge som någon spelare är kvar i tävlingen. Denna resa vänder sig till dig som reser till tävlingen utan förälder. Du behöver bo med SvTF Göteborg på Villa Billerud om du väljer att åka med på resan. Slutinformation kommer att skickas ut till anmälda spelare i slutet av juni.


Meddela via mail (This is a mailto link) senast torsdag 13 juni om du vill åka med på resan.

Skribent: Helena Thornadsson
Epost: Adressen Gömd
Svenska Tennisförbundet Göteborg
Göteborgsvägen 89
431 30 MÖLNDAL
Telefon: 031-72 72 446
E-post: This is a mailto link
E-post tävlingsfrågor: This is a mailto link
Bankgiro: 205-9228
 
 
FÖLJ SVTF_GÖTEBORG:

InstagramVi stöttas av

baseline_logo
Vår partner

Tennisshop
Vi rekommenderarPostadress:
Svensk Tennis Göteborg
Göteborgsvägen 89
431 30 Mölndal

Kontakt:
Tel: 0317272446
E-post: This is a mailto link