Hoppa till sidans innehåll

Serier


Kul att ni hittade hit! Här hittar ni information gällande de serierna som SvTF Göteborg anordnar. Klicka på sidmenyn till vänster för mer info gällande aktuell serie

Göteborgs Juniorserie Utomhus

Göteborgs Juniorserie

På våra juniorserier har din klubb möjlighet att anmäla lag till de olika serier indelat på ålder och boll. Det är ett roligt sätt att utveckla sin tennis och spelarna kommer utveckla sitt matchspel, uppleva nya klubbmiljöer, samt ha ett positivt lag- och klubbanda inom laget! Rekommendation på att vara minst 4 i varje lag.

Göteborgs Damdubbelserie

Vår populära damdubbelserie har varit igång sedan 1986. Varje matchomgång spelas det tre dubbelmatcher, där man spelar bäst av 3 set (match tiebreak i skilje). 8 lag per division med upp- och nedflyttning och ett roligt slutspel efter serieslut. Ska inte din klubb också vara med?

Göteborgs veteranserie: Herrar 70

Här spelar våra glada herrar som är 70 år eller äldre. Det spelas två singlar och en dubbel match per omgång, bäst av två set. En trevlig och välkomnande stämning på matcherna gör denna serie en självklarhet att vara med på om man är 70+ år gammal.

Svenska Tennisserien

Alla övriga serier som inte står med ovan, anordnas av andra arrangörer. Till exempel Svenska Tennisförbundet anordnar serier för Damer och Herrar i olika åldersklasser, från 15 år upp till 75 år. För mer info, kika in på tennis.se/seriespel alternativt svtf.tournamentsoftware.com och klicka på seriespel.

Kolla gärna också med er hemma klubb, då många anordnar sina egna interna serier för sina medlemmar.

Uppdaterad: 02 APR 2020 12:54 Skribent: Sebastian Dorling
Svenska Tennisförbundet Göteborg
FoF Family Office
Box 5365
402 28 Göteborg
Tel: 0737-19 19 41
E-post: This is a mailto link
Bankgiro: 205-9228
 
 
FÖLJ SVTF_GÖTEBORG:

Instagram


 Tävling Online

 


Vår partner

Tennisshop
Vi rekommenderar

Svenska Tennismagasinet

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Göteborg
FoF Family Office, Box 5365
402 28 Göteborg

Besöksadress:
Storatorpsvägen 3
412 49 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0737191941
E-post: info@tennisgoteborg....