Hoppa till sidans innehåll

Tävlingar


Tävling och matchspel kan vara det roligaste som finns, och likaså inom tennisen! Det är viktigt att du som är nyfiken, motionär, eller erfaren tennis spelare hittar rätt tävling som passar just dig. Det finns olika tävlingsformer som är anpassad på erfarenhet, nivå samt ålder. Nedan hittar du länker till olika tävlingsformer för Juniorer, Seniorer och Veteraner!

Tävlingskalender för samtliga sanktionerade tävlingar (junior, senior, veteran) finns på den gemensamma tävlingssidan TÄVLING ONLINE

Juniortävlingar

Regionen anordnar flera olika varianter för juniorer. Du hittar tävlingar med olika bollar (röd, orange, grön, och gul), olika åldersklasser, och erfarheter.

Du som är lite yngre och hyfsat ny till tävling och match vill kanske testa på SvTF Göteborgs populära Lillaklubbtouren? Eller den mer erfarna junioren är sugen att testa sig själv på regionsmästerskapet? Kika in på juniortävlingar i sidmenyn till vänster för mer info! 

Seniortävlingar och Veterantävlingar

Ni som är mellan 18-35 år gamla, eller seniorer, och 35+ åringar, veteraner, har också många alternativ när det gäller tävlandet. Läs mer på Seniortävlingar alt. Veterantävlingar i sidmenyn till vänster för att se vilka tävlingar SvTF Göteborg anordnar för er. 

 

Uppdaterad: 02 APR 2020 15:51 Skribent: Sebastian Dorling
Svenska Tennisförbundet Göteborg
FoF Family Office
Box 5365
402 28 Göteborg
Tel: 0737-19 19 41
E-post: This is a mailto link
Bankgiro: 205-9228
 
 
FÖLJ SVTF_GÖTEBORG:

Instagram


 Tävling Online

 


Vår partner

Tennisshop
Vi rekommenderar

Svenska Tennismagasinet

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Göteborg
FoF Family Office, Box 5365
402 28 Göteborg

Besöksadress:
Storatorpsvägen 3
412 49 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0737191941
E-post: info@tennisgoteborg....