Hoppa till sidans innehåll

Juniortävlingar


Tävlingskalender för samtliga sanktionerade tävlingar (junior, senior, veteran) finns på den gemensamma tävlingssidan TÄVLING ONLINE

Kommande regionala tävlingar i Göteborg 2022:

  • Junior-RM inomhus arrangeras 25 mars - 3 april, 2022. Arrangörsklubbar är Påvelunds TBK och Mölndals TK.
Du som junior har mängder av möjligheter till att börja spela matcher, finslipa er tennis, eller utmana dig själv mot regionens eller landets bästa spelare. Här är de tävlingsformer som SvTF anordnar. Vänd er till er klubb eller till Tävling online för mer info om övriga tävlingar. 

Information Tävling Online Junior-RM inomhus 2022Lilla och stora klubbtouren (SO Tour)

Här är instegsnivån för de yngsta tennisspelarna. Under ca. 40 omgångar per termin är varje omgång är en fristående poolspelstävling, där glädje och matcherfarenhet står i fokus och inga resultat räknas eller rapporteras.

Det finns tävlingar för alla olika nivåer, från röd boll - gul boll.

Passa på att uppleva nya tennismiljöer utanför er ordinarie, hitta nya kompisar som gillar att spela tennis, ha roligt och utveckla ert tennisspelande! 

Junior RM (inomhus och utomhus)

RM står så klart för Regionsmästerskap. Här tävlar alla juniorer inom regionen SvTF Göteborg mot varandra för att kora flera Regionsmästare! Observera att det finns upp till 22 olika tävlingsklasser man kan anmäla sig till. Både flick och pojk, singel och dubbel, ålder och nivå klasser (ABC) - så det finns något för alla! 

Välkomna att representera både din klubb och din region på nästa RM!

Elite Hotels Next Generation Cup

Elite Hotels Next Generation  är en av de största och mest prestigefulla inom svensk juniortennis. Tävlingen som är öppen för spelare upp tom 15 år är indelad i tre delar, Klubb - Region - Sverigefinal. Varje år avslutas turneringen med en festlig Sverigefinal/ Riksfinal under en sommarvecka i Båstad. Till Sverigefinalen kvalificerar sig 96 spelare (varav 12 från Göteborg) från landets sju (7) regioner.

En riktigt rolig tävling med mycket historia!

Allgott och Villgott Cup

Allgott och Villgott Cup är samlingsnamnet för samtliga sanktionerade tävlingar med 10-års klasser i Göteborgsregionen. Har du spelat 10-års klass i år så är du också med i Allgott och Villgott Cup!

Poäng samlas under säsongen och på slutet så sker en prisutdelning för vinnarna. Följande poäng delas ut per tävling - 1p för deltagande, 2p till kvartsfinalist, 4p till semifinalist, 7p till finalist, 10p till segrare. För mer info titta in på Allgott och Villgott Cup i sidmenyn till vänster.

Pågående tävlingar/tourer 2020:

Fair Play-dokument

Tävlingspyramid

Uppdaterad: 06 AUG 2018 14:49 Skribent: Helena Thornadsson
Svenska Tennisförbundet Göteborg
FoF Family Office
Box 5365
402 28 Göteborg
Tel: 0737-19 19 41
E-post: This is a mailto link
Bankgiro: 205-9228
 
 
FÖLJ SVTF_GÖTEBORG:

Instagram


 Tävling Online

 


Vår partner

Tennisshop
Vi rekommenderar

Svenska Tennismagasinet

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Göteborg
FoF Family Office, Box 5365
402 28 Göteborg

Besöksadress:
Storatorpsvägen 3
412 49 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0737191941
E-post: info@tennisgoteborg....