Hoppa till sidans innehåll

Vi satsar vidare


2019 är vi inne på tolfte säsongen av dessa mycket uppskattade läger och glädjande nog fortsätter konceptet fast utan SEB som sponsor. Elite Hotels är istället sponsor som vill bidra med att fler spelare får chansen att vara representerade. 

Riktlinjer från SvTF:
Satsningen ska framförallt vara riktad mot spelare som är mellan 10 och 14 år.

Föräldramedverkan: När aktiviteter för 10-åringar arrangeras ska föräldrarna involveras i programmet. Regionen arrangerar ett diskussionspass om att vara idrottsföräldrer. Här kan också med fördel praktiska frågor om tävlande och liknande diskuteras.

 

Involvering av klubbtränaren: I så stor utsträckning som möjligt ska klubbar och klubbarnas tränare involveras i lägerverksamheten. I åldrarna 13-14 bör klubbtränarna på något sätt medverka i verksamheten, förslagsvis i början eller slutet av lägret.

 

Uttagning: Det bör vara fri anmälan till alla 10 årsaktiviteter. I övrigt ska klubbarna ges en aktiv roll i uttagningen till lägerverksamheten.

 

Innehåll: Träningspass på lägren ska organiseras med hjälp av film - och teorimaterial som finns tillgängligt på SvTF:s webbplats för Next Generation.Mål/Syfte:
Att anordna läger med hög kvalitet på och utanför banan. Lägren erbjuds för spelare som ingår i vår satsning på spelarutveckling samt ytterligare ett antal spelare som har chansen att komma med i vår satsning med rätt inställning. Lägren ska vara ett komplement till klubbarnas verksamhet.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:15 Skribent: Mirza Beciragic

 

 

 

Vi rekommenderar 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Öst
Jan Fröjd, Agneshögsgatan 41 D
591 71 Motala

Kontakt:
Tel: 0703235089
E-post: This is a mailto link

Se all info