Hoppa till sidans innehåll

Klubbkonferensen 17-18 november

19 NOV 2018 09:23
Klubbkonferensen arrangerades för tredje gången och syftade till att samla regionens klubbar för diskussion om hur vi kan bli bättre tillsammans.
  • Uppdaterad: 19 NOV 2018 09:23

De inbjudna till konferensen var en av alla klubbarnas styrelsemedlemmar samt klubbarnas chefstränare/sportchef. Programmet bestod främst av att diskutera SvTF förslag till organisationförändring som Christer Sjöö (generalsekreterare SvTF) och Thomas Wallen (ordförande SvTF) presenterade. Klubbarna kunde ställa frågor och funderingar om vad det skulle innebära för deras verksamheter. Det blev en positiv dialog som handlade främst om vilka effektiviseringar vi som Svensk Tennis kan göra för att gå snabbare från idé till aktivitet. 

Därefter presenterade Mirza Tennis på Gatan (www.tennispagatan.se) och Tennis för barn turnén som Ola Mårtensson och Håkan Jonsson har gjort över hela Sverige  för att utveckla klubbarnas tränare samt sprida goda exempel från klubbar för att utveckla deras tränare. 

På söndagen avslutades konferensen med en genomgång av Svensk Tennis Öst verksamhet och vad som står på agendane inför årets slut. 

För bilder från konferensen kan ni gå in på https://www.instagram.com/svensktennisost/ samt om du trycker HÄR

Skribent: Mirza Beciragic
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

Vi rekommenderar 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Öst
Jan Fröjd, Agneshögsgatan 41 D
591 71 Motala

Kontakt:
Tel: 0703235089
E-post: This is a mailto link

Se all info