Hoppa till sidans innehåll

Pirres Pokal 2016

29 SEP 2016 12:25
Tennis Öst skulle få svårt att försvara sin finaplats från ifjol och slutade 3:a i poolen

  • Uppdaterad: 29 SEP 2016 13:21

2015 års Pirres Pokal gav fina minnen när vi slutade på en historisk 2:a plats efter att ha förlorat efter gameräkning mot Syd. Även om det gav gåshud att titta tillbaka på den framgången så tittade vi optimistiskt inför detta års Pirres Pokal. Laget bestod av Jack Karlsson Wistrand (TK Hobby), Oscar Lundquist (Linköpings TK), Otto Fredriksson (Åby TK), Otto Rosin (TK Hobby), Filip Devallius (Visby TK), Albin Olsson (Örebro TK) och Erik Mathisen (TK Hobby) 

Pirres Pokal spelas som en lagmatch beståendes av 4 singlar och 2 dubblar. Vi tilldelades en tuff pool där vi skulle möta Tennis Syd, Tennis Stockholm och Tennis Norr. Efter förluster mot Tennis Syd och Tennis Stockholm kunde vi ta 3:e platsen i poolen efter en klar seger mot Tennis Norr. 

Förutom väldigt bra matcher och träningar för killarna så var laget en väldigt sammansvetsad grupp som förutom tennis klättrade, hejade på varandra, fysade, hjälpte varandra, agerade bra kompisar, aggerade sportsligt på och utanför banan mm. Även om tennis är en individuell sport så är det av stor vikt att killarna stimulerar varandra och på det sättet skapar en utvecklande miljö som alla mår bra utav. 

Vi tackar Jönköpings TK för ett riktigt bra arrangemang! 

Skribent: Mirza Beciragic
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

Vi rekommenderar 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Öst
Jan Fröjd, Agneshögsgatan 41 D
591 71 Motala

Kontakt:
Tel: 0703235089
E-post: This is a mailto link

Se all info