Hoppa till sidans innehåll

Enkät för klubbar

30 AUG 2018 00:03
Svenska Tennisförbundet har skickat ut en enkät till alla klubbar i Sverige. Syftet till enkäten kan ni läsa om längre ner. Det finns även en kort video där Christer Sjöö (GS) förklarar syftet än mer. Som avsändare till enkäten är vi som region med.
  • Uppdaterad: 30 AUG 2018 00:11

Några av klubbarna lyfte fram svårigheten att få en överblick av frågorna

För att få en överblick av frågorna trycker du HÄR

Meddelande från SvTF till alla klubbar i Sverige: 

Till: Alla tennisklubbar

Tennis, en levande idrott, för livet, hela livet. Så låter vår gemensamma vision som beslutades på förbundsmötet 2017. Det är en ambitiös vision som ska skapa engagemang och en riktning för oss alla att arbeta gentemot.

Som samordnande och vägledande organisation för tennisen i Sverige arbetar förbundet tillsammans med regionerna dagligen med att erbjuda inspirerande, effektiva och framåtriktade stöd för klubbarna, allt för att tennisen ska kunna spridas och utvecklas i hela Sverige. 

Utifrån detta och med syftet att öka vår kunskap om klubbarnas utveckling och vilka områden som ni anser som viktiga för tennisen att satsa på framöver genomförs nu en klubbenkät med alla Sveriges tennisklubbar.

Börja med att titta på introduktionsfilmen och fyll sedan i klubbenkäten (länk nedan). Vi behöver ert svar senast den 14:e september.

Vi hoppas på ert ansvar och engagemang för svensk tennis framtid och ser fram emot att läsa era svar.

Videofilm: https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=i619RGwDEBw


Med vänlig hälsning /
Christer Sjöö
Generalsekreterare


Avsändare för klubbenkäten är Svenska Tennisförbundet och regionerna, Tennis Norr, Tennis Mitt, Tennis Öst, Tennis Väst, Tennis Göteborg och Tennis Syd.

Skribent: Mirza Beciragic
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

Vi rekommenderar 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Öst
Jan Fröjd, Agneshögsgatan 41 D
591 71 Motala

Kontakt:
Tel: 0703235089
E-post: This is a mailto link

Se all info