Hoppa till sidans innehåll

Framgångar i tennis Europe tävlingarna i Norrköping och Göteborg

13 DEC 2016 22:07
Under slutet av november och i början av december arrangerades två tennis Europe tävlingar i Sverige. Den första i vår region, Norrköping, och den andra i Göteborg.
  • Uppdaterad: 13 DEC 2016 22:26

Norrköpings TK stod som värd för Tennis Europe tävlingen som spelades 24november - 2 december. Framgångarna skördades i dubbelklasserna där Jack Karlsson Wistrand i par med Linus Carlsson Halldin förlorade i finalen. Även tjejklassen hade en Öst-representant i Izabelle Persson som i par med Isabelle Mårtensson förlorade även de i finalen. Singelklassens främsta resultat kom från Oscar Lundquist som förlorade i andra omgången. Mycket bra arrangemang av Norrköpings TK som även nästa år står som värd för denna internationella tävling. 

Veckan efter var det dags för Tennis Europe tävlingen i Göteborg och Tennis Öst var representerat av 3 killar och 1 tjej. Killarna fick värdefull internationell erfarenhet och för 2/3 slutade resan i en kvalfinal. Izabelle Persson stod även denna gång för en bra insats, fast denna gång i singel. Hon gick hela vägen till en semifinal där slutsegraren Klara Milicevic blev för svår.

 

 

Skribent: Mirza Beciragic
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

Vi rekommenderar 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Öst
Jan Fröjd, Agneshögsgatan 41 D
591 71 Motala

Kontakt:
Tel: 0703235089
E-post: This is a mailto link

Se all info