Hoppa till sidans innehåll

Nu är hemsidan igång!

04 FEB 2015 19:59
I och med det tänkte jag uppdatera hemsidan med genomförda aktiviteter samt vad som är på gång!
  • Skapad: 04 FEB 2015 19:59

Pirres Pokal och F12

Vi deltog i Pirres Pokal och F12 som är regionstävlingarna för pojkar 14 och flickor 12. Vi gjorde jättebra insatser och närmast finalplats var pojkarna som på gameskillnad förlorade mot region syd. 

 

De som deltog: 

Pirres Pokal: Simon Yitbarek, Marko Vejnovic, Patrik Alvestrand, Eriv Van Nunen, Edis Nokic och Viktor Arsov.

Pirres pokal p14

 

F 12: Irma Granstam, Izabelle Persson, Alice Ekblom, Olivia Malm, Selma Stapel och Elina Forsberg 

f12


Utbildning

Vi har haft 2 plattformen utbildningar som lockade totalt 25 deltagare. Kurserna har varit väldigt uppskattade och under vårterminen kommer vi ha en TGU 1 och en Plattformen. Se till att anmäla er till dessa! (mer info kommer)

 

If So Tour 

If So tour tävlingarna finns nu under fliken "Tävlingar". 


Masters

Mastersen genomfördes i vanlig ordning i Örebro med mycket bra matcher och väldigt bra organisation av Örebro TK. 

Segrare blev: 

P14: Simon Yitbarek

F14: Izabelle Persson

P12: Jack Karlsson Wistrand

F12: Izabelle Persson

P10: Eldin Nokic

F10: Stina Larsson

 

Team 15-18

Första resan för Team 15-18 bar av till Jönköping och Tabergsdalens Vintertour. Tävlingsspelandet varvades med träningar innehållande tennis och fys. På den första resan deltog: Hugo Brungs, Almir Nokic, Patrik Alvestrand, Philip Nordberg, Emma Korpela, Erik Grahn och Marko Vejnovic. 

team 15-18

 

Tennis Europe 

Under höstterminen och vårterminen åkte vi på Tennis Europe till Göteborg (med team Sthlm) och Trollbäcken. Även under januari månad åkte vi på en gemensam resa med team sthlm till Vänersborg. Flera bra resultat har vi lyckats åstadkomma. Viktor Arsovs och Edis Nokics vinst i dubbeln i Vänersborg är dock den mest tongivande.  Nästa tennis Europe tävling är Lidingö där vi hoppas på ytterligare framgångar för regionens spelare. 


Tränarkonferens 

Den 21 januari samlades c:a 15 tränare från regionen i Stockholm för tränarkonferens. Svenska Tennisförbundets sportchef Johan Sjögren hade en väldigt givande presentation om bl.a. vad klubbtränarens roll är. Därefter medverkade tränarna i en genomgång av den Belgiske tränaren Kenneth Bastiaens tillsammans med region Stockholms tränare i Kungliga Tennishallen. Mer om den inspirerande föreläsningen kan ni läsa mer om här: https://iof3.idrottonline.se/SvenskaTennisforbundet/Forbundet/Regioner/SvenskTennisStockholm/Nyheter/Hurskavitranaungatennisspelare/

 

SEB och SEB NG CUP

SEB NG lägren är igång för det nya året och vi kommer att ha 10 läger under året. SEB NG Cup kommer att spelas i Norrköping 14 – 17 maj. 

 

Facebook 

Tennis Öst har fått en Facebook-sida som jag hoppas alla kommer Gilla för att få de senaste nyheterna! Gilla oss här: https://www.facebook.com/svensktennisost

 

Instagram

Du vet väl att vi även finns på Instagram? Följ oss där: http://instagram.com/svensktennisostSkribent: Mirza Beciragic
Epost: This is a mailto link

 

 

 

Vi rekommenderar 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Öst
Jan Fröjd, Agneshögsgatan 41 D
591 71 Motala

Kontakt:
Tel: 0703235089
E-post: This is a mailto link

Se all info