Hoppa till sidans innehåll

Rapport från Play & Stay projektet

17 DEC 2011 08:24
Roger Stenquist, Utbildningsansvarig i Tennis Öst rapporterar från höstens klubbträffar där han informerat och utbildat tränarna i Play & Stay konceptet.
  • Skapad: 17 DEC 2011 08:24

Resumé från Svensk Tennis Östs rundresa med Play and Stay

Play and Stay är ett koncept som handlar om att underlätta för spelare under 10 år, genom att bollar, rack och bana är anpassad efter spelarens längd, ålder och mognad som spelare.

Utbildningsansvarige i Region Öst, Roger Stenquist, har rest runt i regionen under hösten och besökt 6st orter, Linköping, Eskilstuna, Örebro, Södertälje, Nyköping och Åby/Norrköping. Vid besöken har Roger föreläst om Play and Stay i både teori och praktik. Efter 3 timmars föreläsning, så har alla deltagarna (alla tränare som har deltagit i föreläsningen) fått ett häfte med riktlinjer för Play and Stay och hur detta kan omvandlas i praktiken. Under resans gång har sammanlagt ca 150st häften delats ut i regionen.

Alla tränare har visat ett stort intresse för konceptet Play and Stay och ser fram emot att köra igång konceptet under nästa år.

Svensk Tennis Öst tackar alla tränare som har deltagit under dessa träffar och önskar dem alla lycka till med Play and Stay under 2012.

http://www.tennisplayandstay.se/

 

nov 2011 052  

nov 2011 047

                                                  

 

 

 

 

 

              

Skribent: Fredrik Hörnell

 

 

 

Vi rekommenderar 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Öst
Jan Fröjd, Agneshögsgatan 41 D
591 71 Motala

Kontakt:
Tel: 0703235089
E-post: This is a mailto link

Se all info