Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsresor till Tabergdalen och Vänersborg

23 JAN 2017 16:06
Två stycket tävlingsresor avverkades under januari månad. Den första gällde team 15-18 resan till Tabergdalens Vintertour samt till Tennis Europe resan till Vänersborg som gjordes i samarbete med Tennis Stockholm.
  • Uppdaterad: 23 JAN 2017 22:20

Den mest framgångsrika resan för Tennis Öst spelarna var den i Vänersborg som gjordes i samarbete med Tennis Stockholm. En stor trupp spelare hejade, sparrade, umgicks samt spelade värdefulla matcher för deras utveckling. 

Bäst gick det för Tennis Östs Izabelle Persson (TK SAAB). Hon segrade i dubbelklassen samt förlorade i finalen av singelklassen. Izabelles bästa match kom i semifinalen där hon spelade ut en Belgiska med siffrorna 6-3 6-1. "Bella" kunde dock inte upprepa samma vägvinnande spel utan fick se sig besegrad av Louise Wikander (IS Göta). 

Tabergsdalens Vintertour har blivit en tradition för Tennis Östs Team 15-18. Den trevliga klubben Tabergsdalen bjöd som vanligt på en bra och välorganiserad tävling. Tennis Öst reste dit med 5 spelare: Erik Wiren, Fredrik Wiren, Viktor Arsov, Gustav Eriksson och Rolan Jusupov. Bäst gick det för Viktor Arsov som vann första omgången men fick se sig besegrad av Morgan Johansson i 1/8 delsfinalen. Dagarna som spenderades i Tabergsdalen bestod av mycket matcher och mycket träningar av Team 15-18! 

Skribent: Mirza Beciragic
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

Vi rekommenderar 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Öst
Jan Fröjd, Agneshögsgatan 41 D
591 71 Motala

Kontakt:
Tel: 0703235089
E-post: This is a mailto link

Se all info