Hoppa till sidans innehåll

Utbildningar, bästa RM klubb och utbyte med Tennis Mitt

20 APR 2019 18:17
Den 30 mars hölls årsmötet i Nyköping.
  • Uppdaterad: 20 APR 2019 18:17

Den 30 - 31 mars hölls utbildningen Grundläggande Tävlingsledarutbildningen på två olika platser i regionen: Linköping och Eskilstuna. Denna utbildning fokuserar på flera Tävlingsledarmodulen och Matchledarmodulen. Tävlingsledarmodulen handlar om att lära sig hur lottningsförfarandet går till samt vilka regler man måste ta hänsyn till. Matchledarmodulen innehåller flera olika moduler som handlar om spelarkoden och tillämpningar, tennisspelets regler, matchledarkunskap och tävlingsfunktionärer. Totalt var 12 st deltagare med på båda utbildningarna och de kom från 7 olika klubbar. 

På årsmötet 30 mars gick priset för bästa RM klubb 2018 till Linköpings TK. Tryck HÄR för att komma till den aktuella ställningen för bästa RM klubb 2019. 

Utbytet med Tennis Mitt hölls i Västerås den 13 april. Träningsmatcher i både singel och dubbel för Tennis Östs 7 deltagare präglade dagen. Vi tackar Tennis Mitt för ett väldigt bra organiserat utbyte och vi ser redan nu framemot nästa utbyte med er! För att se ett foto från utbytet så kan ni gå in på Tennis Östs instagram. 

Skribent: Mirza Beciragic
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

Vi rekommenderar 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Öst
Jan Fröjd, Agneshögsgatan 41 D
591 71 Motala

Kontakt:
Tel: 0703235089
E-post: This is a mailto link

Se all info