Hoppa till sidans innehåll

Utbildningar och Tennis Europe tävlingar

13 DEC 2018 09:01
Under november och december arrangerades utbildningar inom tränarskap och funktionärskap. Dessutom var det dags för internationell juniortennis i Norrköping och Göteborg.
  • Uppdaterad: 13 DEC 2018 09:01

Under november månad slutfördes TGU 1 utbildningen i Örebro. Det var 9 st glada deltagare från 6 olika klubbar som under 2 helger bekantade sig ytterligare inom de olika delarna tränarskap behandlar. För att få godkänt måste deltagarna göra en slutuppgift. 

Den 11 december var det dags för Grundläggande tävlingsledarutbildning som arrangerades i Strängnäs. De 3 deltagarna från Strängnäs TK fick med sig många lärdomar inför den kommande tävlingen ICA Bengtsson Cup. Nästa steg för de intresserade är Förbundstävlingsledarutbildning. 

I slutet av november och i början av december spelades 2 st Tennis Europe tävlingar i Sverige: Norrköping och Göteborg. Tennis Öst var representerade i båda och åkte med ett team spelare till tävlingarna. Förutom värdefulla matcher för spelarna så ingick även mycket träningar, spel i andra sporter, teamwork mm. 

Om ni är intresserade av att titta på fler foton från våra aktiviteter är ni välkomna att besöka vår instagramsida: https://www.instagram.com/svensktennisost/

Skribent: Mirza Beciragic
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

Vi rekommenderar 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Öst
Jan Fröjd, Agneshögsgatan 41 D
591 71 Motala

Kontakt:
Tel: 0703235089
E-post: This is a mailto link

Se all info