Hoppa till sidans innehåll

Bytardag söndag 11/10

07 OKT 2020 00:00
I samband med träningen söndag 11/10 ordnas en "bytardag" i Sya. Ta med tränings/tävlingskläder och utrustning du inte behöver!  • Uppdaterad: 07 OKT 2020 16:30

Det kan vara mycket uppskattat av någon annan + att du får några kronor för det. Alltså; leta fram utrustningen som barnen vuxit ur och märk upp med lapp för varje pryl hur mycket betalt du vill ha och dina kontaktuppgifter och ta med den till Sya.

 

ERBJUDANDE PÅ SKIDUTRUSTNING till klubbens barn, ungdomar och tränare.

OBS - pga osäkerhet med leveranser av utrustning har Klara o Peo aviserat att försäljningen skjuts till ett senare tillfälle, ny tid kommer.
I samband med träningen finns Peo Svahn och Klara Isaksson från Axelsson i Väderstad på plats i Sya och visar de senaste produkterna från Madshus, Toko, Vauhti och Kv+. Det kommer finnas möjlighet att känna och klämma på skidor och stavar och att prova pjäxor.
Vid beställning lämnas upp till 40% rabatt på Madshus racingsortiment. 30% rabatt ges även på hela vallasortimenet från Toko, Vauhti och Swix samt på juniorstavar från Kv+.
Erbjudandet riktar sig till klubbens barn, ungdomar och tränare. Alla varor kan hämtas i butiken i Väderstad ca två veckor senare.
STENSLIPNING Peo Svahn har en Tazzari RP23 Vario, Tazzaris senaste slipmaskin som är en av de mest avancerade på marknaden. Han står även att för vallaservicen i butiken. Lämna dina skidor till oss i samband med klubbträffen så får du dem stenslipade och mättade i hotbox för 695 kr (ordinarie pris 850 kr).
Skidorna ska vara rengjorda, utan skyddsparaffin och märkta med namn och telefonnummer. Val av struktur kan göras vid överlämnandet. OBS! Detta erbjudande gäller endast vid lämning av skidor i samband med att vi kommer till Sya på nu söndag.
Med tanke på Corona ser vi till att hålla avstånd och inte komma in för många samtidigt i lokalen. Det går även bra att komma till butiken istället för att prova pjäxor och göra sin beställning i lugn och ro. Kontakta i så fall Klara för att boka en tid.
Vid frågor:
Skidutrustning: Klara 073 206 83 52.
Stenslipning och vallaservice: Peo 070 130 22 21
Axelsson i Väderstad Vallsbergsvägen 1 59021 Väderstad
Skribent: Magnus Hansson
Epost: This is a mailto link

Följ oss: 

 

 Se våra filmer: 

Google + 
YouTube

 

>Vädret Sya

 


Länkar
 :

Tävlingkalendern (Anmälningar)

Sya skidstadion webbkamera

Sya skidklubbs bildgalleri

 

 

 

Våra sponsorer:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakta Webmaster

 

 

 

Loggor

Postadress:
Sya SK - Skidor
c/o Hackström, Målgårdsvägen 4
59557 Mantorp

Besöksadress:
Algutstorp
59595 Mjölby

Kontakt:
Tel: 014226185
E-post: This is a mailto link

Se all info