Hoppa till sidans innehåll

Resor och Boende


Upploppet TjejVasan 2012 för webben

Boende och resor Vasaloppsveckan

OBS - informationen avser 2020 men vi räknar med samma upplägg även 2021. Uppdateras med anmälningsmöjlighet under hösten. 

Privatstugor 

Under alla lopp under Vasaloppsveckan hyr Sya SK trevliga stugor inom 1-2 mil från Vasaloppsstarten i Sälen. Du kan även bo i stugorna om du ska åka ett lopp som startar i Oxberg. Vi åker bil och vi hjälps åt att ordna chaufför. Det är inte ovanligt att bo någon eller några extranätter, för att slippa stressa och få ut mera av Vasaloppsveckan. T ex är det inte ovanligt att åka upp på fredagskvällen före Vasaloppet för att kunna besöka Stadiumtältet och ladda upp i lugn och ro på lördagen. Det kan också vara trevligt att stanna en natt efter genomfört lopp och koppla av en kväll före hemresan.
 
Det finns begränsade utrymmen för vallning, så vi rekommenderar dig att göra så mycket som möjligt hemma innan du åker upp till Sälen. Man kan också lämna in skidorna till vallning, se bl a Vasalöparen och Vasaloppets hemsida.
 
Kostnad: 1 natt 450 kr. Fr o m andra natten 250 kr/natt. Om du avbokar ditt boende är avbokningsavgiften 100 kr/natt. Avbokar du efter boendet fördelats på stugor (ca 1 vecka innan) full avgift.

Information till de som bokat boende. Läs innan du åker upp!

  

  Frågor. Kontakta Lars Grennberger 0709-43 23 53  eller mejla .

 

 

Bussresor

För dig som föredrar att åka buss så har vi ett samarbete med Linköpings Skidklubb som har bussresor till TjejVasan, Vasaloppet och Öppet Spår Söndag. Du betalar samma  avgift som medlemmarna i Linköpings Skidklubb. Information och anmälan via deras hemsida. 

https://www.linkopingssk.se/Bussresor/

 

 

 

Uppdaterad: 27 FEB 2018 18:05 Skribent: Lars Erik Grennberger

Följ oss: 

 

 Se våra filmer: 

Google + 
YouTube

 

>Vädret Sya

 


Länkar
 :

Tävlingkalendern (Anmälningar)

Sya skidstadion webbkamera

Sya skidklubbs bildgalleri

 

 

 

Våra sponsorer:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakta Webmaster

 

 

 

Loggor

Postadress:
Sya SK - Skidor
Box 9
59504 Mantorp

Besöksadress:
Algutstorp
59521 Mjölby

Kontakt:
Tel: 014226185
E-post: This is a mailto link

Se all info