Hoppa till sidans innehåll

Klädkollektion


Motionera och klä dig i SYA SK klubbkläder

 Syakläder

Bra och funktionella kläder är viktigt för att man ska få ut det bästa av sin aktivitet, vi har därför sedan många år jobbat med Trimtex som leverantör. Trimtex står för kvalitet och funktionalitet anpassat till såväl vinter- som sommarsport.

 

 

Nu är det dags att beställa klubbkläder!
För dig som inte hann med att beställa tidigare i höst eller vill komplettera så är webshopen är öppen t.o.m den 6/1 med förväntad leverans v.7
 
I år har vi ny design på tävlingsdräkt, mössa och pannband. Självklart är det fortfarande okej att använda den tidigare designen, då båda passar bra till våra övriga klubbkläder.
Tävlingsdräkten finns både som heldräkt och delad. Mössa och pannband finns i samma modell som tidigare, samt en ny lite fodrad modell som heter pulse. Var uppmärksam på vilken av dem du beställer i shopen så du får den du önskar.


För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på "Mitt Trimtex" och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i teamkoden: syask19 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.
Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder.

 

Om ni har några frågor kring klubbkläder är ni välkomna att höra av er till Cecilia Lantz på This is a mailto link eller 0734-185073

 

Kortinfo:

* Alla måste skapa ett konto för att kunna göra en beställning

* Dina kläder kommer levereras direkt hem till dig som beställer

Som tidigare år sponsrar klubben barn och ungdomar till och med 18 år med halva priset på klubbkläder. Tänk alltså på att välja det lägre priset för ungdomar (som har vuxenstorlek) och det högre priset för vuxna. 

 

 

 

 

Uppdaterad: 19 DEC 2017 08:07 Skribent: Mikael Kampner

Följ oss: 

 

 Se våra filmer: 

Google + 
YouTube

 

>Vädret Sya

 


Länkar
 :

Tävlingkalendern (Anmälningar)

Sya skidstadion webbkamera

Sya skidklubbs bildgalleri

 

 

 

Våra sponsorer:

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakta Webmaster

 

 

 

Loggor

Postadress:
Sya SK - Skidor
Box 9
59020 Mantorp

Besöksadress:
Algutstorp
59521 Mjölby

Kontakt:
Tel: 014226185
E-post: This is a mailto link

Se all info