Hoppa till sidans innehåll

SyaStafetten


Tyvärr tvingas vi ställa in årets upplaga av SyaStafetten, vi hänvisar istället till Familjedagen på Sya Skidstadion den 23 januari.

 

…. dags igen för den östgötska upplagan av Vasaloppsveckans populäraste arrangemang. Sätt ihop ditt 4-mannalag på jobbet eller bland kompisar och utmana varandra och andra gäng/lag på en av vinterns roligaste tävlingar.

Ta mer er hela familjen, vi har pulkabacke och grillplats. Hemvärnet finns också på plats och vuxna och barn har möjlighet att få testa på att åka försvarets Bandvagn.

varmt välkomna den 23 januari 2016! Här kan ni ta del av inbjudan.

Observera också möjligheten att få tips i åkteknik kvällen den 12 januari, kl. 18.00, på Sya Skidstadion. Maila This is a mailto link om ni vill komma med ert lag senast den 8/1. Läs mer i foldern och se filmen från 2014.

Vi erbjuder också möjligheten att hyra skidutrustning om det skulle finnas behov. Utbudet kommer inte att vara så stort så försök att ha egen utrustning. Kontakta This is a mailto link vid behov.

Som företag har ni möjlighet att boka en ”Utemonter”, typ motsvarande en Rollup och ett bord för respektive företag. Där kan ni profilera företaget och ha den som en samlingsplats för laget/lagen. Platserna är begränsade så maila This is a mailto link om ni vill ha plats.

Framsida

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:51 Skribent: Mikael Kampner

Följ oss: 

 

 Se våra filmer: 

Google + 
YouTube

 

>Vädret Sya

 


Länkar
 :

Tävlingkalendern (Anmälningar)

Sya skidstadion webbkamera

Sya skidklubbs bildgalleri

 

 

 

Våra sponsorer:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakta Webmaster

 

 

 

Loggor

Postadress:
Sya SK - Skidor
c/o Hackström, Målgårdsvägen 4
59557 Mantorp

Besöksadress:
Algutstorp
59595 Mjölby

Kontakt:
Tel: 014226185
E-post: This is a mailto link

Se all info