Hoppa till sidans innehåll

Att börja spela i TSK Malmen


För att få börja att spela i TSK Malmen så vill vi att alla barn och ungdomar kommer till vårt uppspel . Man samlas lite innan kl 12  på uppspelsdagen ombytt och klar utanför receptionen och fyller i adressuppgifter m.m. Info om vilken dag kommer om på vår hemsida.

Sen börjar tränarna spela lite med de yngsta barnen och sen i åldersordning äldre och äldre. Vi har ingen fixering vid hur bra eller mindre bra barnen/ ungdomarna spelar för att vi har alla spelnivåer allt från nybörjar till elitnivå. Det gäller helt enkelt att hitta en lucka i någon grupp med samma spelnivå.

Dagarna efter uppspelet så sitter tränarna med schemaläggning och försöker få in så många barn som möjligt. Man får reda på om man kommer in eller inte genom mailkontakt.

De barn som inte kommer in i TSK  sparar vi i ett register. Om det dyker upp nån lucka så kan vi på det sätt snabbare erbjuda plats.

 

Om ni inte kan komma på uppspelet eller kanske flyttar till Stockholm mitt i terminen så kan ni alltid maila tränarna och fråga om det finns nån plats.

This is a mailto link 

 

Välkomna

Uppdaterad: 27 DEC 2017 21:40

Sponsorer

  

 

Selgo

 

OS affisch Stokholm 1912

OS-tennisen spelades i C-hallen 1912

De historiska bilderna är från SCIF:s arkiv.

 


Postadress:
TSK Malmen - Tennis
Södra Fiskartorpsvägen 20
11433 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086133085
E-post: This is a mailto link

Se all info