Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Boka in StOF-konventet som genomförs i samband med Tullinge SK:s novembertävling lördag den 10 november
 
En säsong går fort. Nu är vi i sluttampen på 2018 års tävlingssäsong, dags att planera och utbilda tävlingsfunktionärer för 2019 och framtiden
 
Vilken helg det blev. IFK Göteborg stod pall för förväntningarna, vann 25manna och är därmed bäst i världen. IFK Lidingö verkar bäst i Stockholm.
 
Det är inte lätt att göra tävlingsprogram. I helgen förväntas världens bästa orienterare vara både i Hägerstalund, Tjeckien och Schweiz. Som aktiv klubb gäller det att vara rörlig och kunna gå ut i spagat.
 
Nu lanseras vinterns satsning på kurser i orinterings-fys riktat till tränare i förening. Anmäl dig i tid för att försäkra dig om en plats på dessa högkvalitativa kurstillfällen!
 
JOK klarade alla fällor, vann Ungdomsserien 2018 efter en riktig uppvisning
 
På lördag är det grand final för årets upplaga av Ungdomsserien. Närmare 1000 ungdomar ställer in riktningen mot Bagarmossen och där kommer arrangören, Skogsluffarnas OK, att bjuda på andra bullar
 
Det är hög tid att anmäla klubbens tränare till Barn- och ungdomstränarutbildningarna som genomförs på Bosön den 23-25 november 2018.
 
Årets Juniorpriser är genomfört i samband med Natt-DM i Lida. De tre bästa i respektive juniorklass premierades av Skogskarlarna och StOF i samband med Stafett-DM.
 
Årets Ungdomspriser är avklarat. Alla D12 och H12 som deltagit vid minst fem deltävlingar kommer få ett flitpris som delas ut klubbvis i samband med DM-stafetten på söndagen.
 
Natt-DM ikväll och DM-stafett på söndag. Tumba och Tullinge välkomnar oss till Lida Friluftsgård i helgen. Det kommer delas ut DM-plaketter, Juniorpris och tävlas om Mästarjackor och Ungdomspriser. Nu gäller det att knyta ihop säcken.
 
Stockholms Skogskarlars juniorpriser avgörs vid fredagens Natt-DM. Waldenfjord, Edvardsson, Sjöberg och Lidmar ligger i vinnarspåret.
 

Succé på sista SM-helgen

(2018-09-17 08:23)
När sista SM-helgen genomfördes i smålänska Hok, var stockholmslöparna i högsta grad inblandade i segerstriderna. Bergman och Imark tog sina andra SM-guld på en vecka, Ohlsson sitt andra SM-silver. Dessutom SM-medaljer i stafetten.
 
När nästan sista UP-tävlingen avgjordes på Värmdö i helgen tog Sofia Ivers, Attunda OK och Fredrika Nordquist, Täby OK viktiga poäng i UP.
 
Busjobbig terräng älskas inte av alla. Men elitgänget från Stockholm, bangade inte för de Södertörnslika skogarna i smålänska Hok. Två guld, två silver, två brons och flera podieplatser blev facit.
 

Postadress:
Täby OK - Orientering
Box 1408
18314 Täby

Kontakt:
Tel: 087564340
E-post: tabyok@tabyok.se

Se all info