Hoppa till sidans innehåll

Täby SLK - Skidor

TSLK Nyheter

Förutsättningarna var inte de allra bästa, men efter helgens Ross-Knocken i Väsjöbacken kan vi notera tre vinster, en andraplats och flera andra fina prestationer till klubben.
 
I helgen var klubbens andraårs U16 på plats i Lindvallen för att delta i tävlingen Only16. Tävlingen är en del av antagningsprocessen till skidgymnasium och korar också de som ska få representera Sverige i inofficiella ungdoms-VM.
 
I helgen var det tävlingsfritt för både U10:or och U12:or, vilket gav chans till nytt läger. Hundratalet aktiva barn, tränare samt medföljande syskon och föräldrar tog tillfället att återigen dra till den lilla orten Bjursås några mil norr om Falun.
 
 
Lördagen den 2 februari arrangerar Täby Slalomklubb LVC i SL för U14 i Väsjöbacken. Preliminära tider och startlista finner du här.
 
I söndags genomfördes säsongens första slalomtävling för stockholmsområdets U9:or och U10:or. Drygt 260 skidsugna barn ställde sig på start i Väsjöbacken, varav hälften för första gången i en regionstävling.
 
Söndagen den 27 januari anorndnar Täby Slalomklubb USM-kval och distriktsmästerskap för D/H 15-16 i slalom.
 
På söndag arrangerar Täby slalomklubb säsongens första Stockholm race-tävling för U10:or. Det ser ut att bli ett stort startfält med tävlingssugna 9-10-åringar.
 
I bilen på väg hem efter några intensiva dagar i Vemdalen. Familjens yngsta spelar ”Vi älskar snö” med Skistar-Valle på repeat och en sliten U12:a sitter i baksätet och funderar över toppar och dalar den gångna helgen. Tid för reflektion.

Styrelsen informerar

Styrelsen har ordet

Träning & material

Gruppernas Träningstider för barmarksträning och i Väsjöbacken finns att hitta här.

Tävling

Kontakta web-redaktionen

Vill du kontakta webbredaktionen maila oss på This is a mailto link

 

@täbyslalomklubb på Instagram:

 

 

SAMARBETSPARTNERS
& STÖDSPONSORER

 

 

 

Ramundberget 300dpi

 

alpingaraget_85052852

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TSLK facebook

Postadress:
Täby SLK - Skidor
Box 153
18322 Täby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info