Hoppa till sidans innehåll

Sommaren går mot sitt slut och vi förbereder för snö!

17 AUG 2020 11:53
Nu sätter höstens barmarksträning igång för alla grupper och vi planerar för höstens läger på snö. Hög tid att anmäla er till Höstlovslägret i Zermatt och Ungdoms- och Familjelägret i Ramundberget!
  • Skapad: 17 AUG 2020 11:53

En annorlunda sommar går mot sitt slut. Många familjer fick ändra sina semesterplaner men förhoppningsvis fick alla ändå en härlig sommar!

Nu när skolorna sätter igång så samlar vi oss för att sätta igång höstens barmarksträning för alla grupper och med tanke på den goda träningsnärvaron i maj och juni vet vi att intresset är mycket stort. Flera grupper har redan genomfört barmarksläger vilket är ett härligt sätt att svetsa ihop grupperna!

I början av september hålls det första lägret på snö och årets ort är Wittenburg i närheten av Hamburg där de äldre grupperna begår premiär.

En årlig höjdpunkt är Höstlovslägret i Zermatt som är öppet för alla åldrar och där våra åkare får möjlighet att finslipa sin åkteknik i långa backar på glaciär. Med pandemin i åtanke har vi försäkrat oss om mycket gynnsamma avbokningsregler vilket innebär att om Schweiz stänger sina gränser så råder kostnadsfri avbokning av boende, liftkort och måltider. Vårt avtal med SAS kring Sportbiljetter som ger förmånliga priser och fri skidfrakt ger alltid möjlighet till kostnadsfri avbokning strax innan avgång. För mig blir det fjärde året i Zermatt och jag hoppas att vi blir många som åker även i år!

Då Ramundberget öppnar senare i år än normalt har vi skjutit på Ungdomslägret en vecka så att ankomsten nu är 26:e november och några veckor därefter bjuder vi in till vårt Familjeläger med ankomst 10:e december. Dessa två läger är våra flaggskepp och erbjuder suverän träning för alla åldersgrupper. När ni anmäler er så passa att nyttja erbjudandet om förmånliga säsongskort i Ramundberget eller i hela Funäsdalsområdet!

De övriga läger som vi hade tänkt oss i november i Ramundberget kommer omlokaliseras till annan ort på grund av Ramundbergets förskjutna öppning men vår ambition är att även de hålls som planerat.

Vi följer självfallet Folkhälsomyndighetens och Riksidrottsförbundets rekommendationer. Vår ambition är att fortsatt genomföra träning med hög kvalitet samtidigt som vi anpassar upplägget så vi håller nere smittriskerna. Det har vi lyckats väl med så här långt och vi kommer att fortsätta verka för att det ska vara en trygg och effektiv träning.

Jag tycker att det är värt att tänka lite extra på våra samarbetspartners och att försöka gynna deras verksamheter om vi kan. Våra medlemmar har mycket förmånliga villkor hos Alpingaraget, Upplands Motor, Ramundberget och Konfido så tänk gärna på dem lite extra både privat och i era yrkesroller!

Väl mött på barmarksträningen och på alla härliga snöläger i höst!

 

Hälsningar, Styrelsen genom Per

Skribent: Per Werngren
Epost: Adressen Gömd

 

@täbyslalomklubb på Instagram:

 

 

SAMARBETSPARTNERS
& STÖDSPONSORER

 

 

 

Ramundberget 300dpi

 

alpingaraget_85052852

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TSLK facebook

Postadress:
Täby SLK - Skidor
Box 153
18322 Täby

Kontakt:
Tel: 0708723205
E-post: This is a mailto link

Se all info