Hoppa till sidans innehåll

Tack för årets Skidbytardag!

2018-11-12 22:54
Härlig Skidbytardag! Stort tack till alla som har varit med och arrangerat Skidbytardagen 2018 - och till alla som kom och fyndade skidutrustning. Nu hoppas vi att vintern kommer snart!
  • Uppdaterad: 2018-11-12 22:54

Arrangörsteamet startade sin planering omedelbart efter förra årets evenemang och de har genom gediget arbete sett till så att Skidbytardagen 2018 går till historien som ännu ett mycket lyckat evenemang.

Stort tack till arrangörsteamet samt till alla 150+ funktionärer, stora som små, som var involverade under själva evenemanget och gav sitt yttersta under såväl fredagen som lördagen. Blev välförtjänt sovmorgon på söndagen! Skidbytardagen är inte bara ett oerhört viktigt evenemang för klubben utan även en underbar teambuilding-övning där vi alla arbetar tillsammans mot ett tydligt mål. Erfarna medlemmar arbetar nära med nytillkomna och tillsammans bygger vi ett ännu starkare team som gör att vi när snön väl kommer känner varandra väl!

Och tack till alla våra utställare; Alpingaraget, Beyond-X, Spektrum, Vauhti, Kungsberget, Ramundberget och Bjursås samt vår nya sponsor Upplands Motor som både ställde ut och lämnade över nycklarna till två gnistrande Volvo-bilar som vi har till låns under säsongen (bokningsregler kommuniceras senare).

Som vi alla märker så har vi relativt varma temperaturer i Stockholm vilket visserligen är ganska gemytligt men tyvärr är det varmt även i alperna och i fjällen vilket påverkar våra läger. På Höstlovslägret i Zermatt lärde vi oss alla värdet av att ha en ”Plan B” som lagledarna gjorde upp i händelse av att vi skulle få problem att komma upp på berget. I samma anda arbetar våra lagledare och tränare intensivt med lägerplanering och de är beredda att initiera reservplaner så att vi det varma vädret till trots ändå ska optimera antalet lägerdagar innan jul. Det går inte att trolla fram snö så vi får vara beredda på förändringar i vår lägerplanering och våra erfarna ledare gör sitt yttersta för att det ska bli så bra som möjligt.

Hälsningar, Per

 

Skribent: Per Werngren
Epost: Adressen Gömd

 

@täbyslalomklubb på Instagram:

 

 

SAMARBETSPARTNERS
& STÖDSPONSORER

 

 

 

Ramundberget 300dpi

 

alpingaraget_85052852

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TSLK facebook

Postadress:
Täby SLK - Skidor
Box 153
18322 Täby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info