Hoppa till sidans innehåll

Lån av träningsmaterial


Klubbens materiel för träning och tävling är fördelat per åldersgrupp och hanteras av materielansvarig för respektive åldersgrupp. Materielen förvaras i åldersgruppens förråd i klubbstugan. Respektive materielansvarig ansvarar för utlåning och retur av sin grupps materiel. 

Klubbens organiserade träningar, tävlingar och läger har alltid prioritet vid utlåning av materiel. Under skollov finns det möjlighet för Täby Slalomklubbs tränare att låna utrustning för att bedriva träning på olika destinationer. Kontakt tas med materielansvarig för åldersgruppen. Detta är möjligt om följande uppfylls:

- att klubbens tränaransvarig informeras och godkänner

- materielen ska personligen kvitteras ut hos åldersgruppens materielansvarige

- träningen ska anslås på www.TSLK.se med uppgift om var träningen kommer att bedrivas och kontaktuppgifter till ansvarig tränare så att andra klubbmedlemmar vet var träningen hålls.

- vid återlämning skall alltid materielansvarig informeras för att bocka av materielen. Om materielen ej bockas av anses det ej återlämnat och skall ersättas.

- alla delar från trasiga käppar skall återlämnas. Detta för att eventuella reklamationer mot leverantörerna skall gå så smidigt som möjligt.
 
Jessica Aronsson
Materielansvarig TSLK
070-633 25 65
This is a mailto link
Uppdaterad: 12 SEP 2016 12:00 Skribent: Anna Hänström

Postadress:
Täby SLK - Skidor
Box 153
18322 Täby

Kontakt:
Tel: 0708723205
E-post: This is a mailto link

Se all info